Vant du Battlefield 2142-effekter?

Her vinnerne av Battlefield 2142-effektene vi annonserte konkurranse om forrige torsdag.

Vi hadde dessverre ingen spill å dele ut denne gangen, men satset på at tilhengere av Battlefield 2142 eller Battlefield-serien allerede hadde kjøpt spillet. Electronic Arts gav oss imidlertid tre nøkkelbånd, tre termokopper og tre t-skjorter med Battlefield 2142-illustrasjon på, som vi siden torsdag har gitt leserne mulighet til å sikre seg.

Alt dere trengte å gjøre for å delta i trekningen var å svare korrekt på noen spørsmål. Denne gangen var det Filip AmundsenGeir Halvor Kallåk og Christian Balteskard som stakk av med premiene. Vi gratulerer!

Her er spørsmålene vi stilte, med de rette svaralternativene:

Dette vant de.

Battlefield 2142 foregår i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition ) gått til kamp mot hverandre. Førstnevnte fraksjon består av amerikanske og vesteuropeiske styrker, mens sistnevnte består generelt av russere og asiater.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om en ny spillmodus, nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

Siste fra forsiden