Vant millioner i Call of Duty

Vant millioner i Call of Duty

Den store Black Ops II-turneringen ble avsluttet i helgen.

Den store offisielle Call of Duty: Black Ops II-turneringen ble avgjort i helgen, og endelig kunne et lag kalle seg verdens beste. Finalekampen kan du se mot slutten av videoen nederst i artikkelen.

Etter flere kvalifiseringsrunder verden over var det til slutt 32 lag, fra seks ulike kontinent, som skulle sikte og skyte seg vei mot den enorme førstepremien fra 5. til 7. april.

Ingen norske lag greide å komme seg gjennom den tøffe kvalifiseringen, men det svenske laget Enigma var til stede i Los Angeles. De møtte sterk motstand, og måtte se seg ferdig tidlig i turneringen.

Etter tre lange turneringsdager var det de to amerikanske lagene Fariko Impact og EnVyUs som stod igjen i den store finalen. Med en førstepremie på hele 2,3 millioner kroner på spill var nervene i høyspenn.

Nervepirrende finale

Finalen ble akkurat så intens og nervepirrende som fansen hadde håpet på, og det var til slutt Fariko Impact som kunne hente hjem seieren. Det ble spilt best av 11 kamper, og de måtte spille alle kampene før vinneren ble kåret. Tidligere i år har de vist seg som et veldig sterkt lag, blant annet når de vant forrige måneds MLG Winter Challenge i Dallas. Dermed beviste de nok en gang at de er det beste laget i verden.

Under er oversikten over de åtte beste lagene, som alle fikk med seg en pen premiepott hjem i sekken.

1. plass: Fariko Impact - 2 300 000 kroner.
2. plass: EnVyUs - 1 150 000 kroner.
3. plass: OpTic Gaming -690 000 kroner.
4. plass: compLexity - 570 000 kroner.
5. plass: FeaR - 400 000 kroner.
6. plass: Epsilon - 290 000 kroner.
7. plass: vVv Gaming - 200 000 kroner.
8. plass: InFerno - 140 000 kroner.

Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Black Ops II
Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Black Ops: Declassified


Watch live video from callofdutyalpha on TwitchTV

Siste fra forsiden