Varkaninens forbannelse

Hvis en som blir til ulv om natten kalles varulv, må vel en som blir til kanin om natten kalles varkanin? Samme kan det være, nyheten er at det kommer et spill basert på Wallace and Gromit-eventyret The Curse of the Were-Rabbit.

Aardman Animations jobber med en ny Wallace and Gromit-film, og den britiske utvikleren Frontier Developments (som blant annet står bak Rollercoaster Tycoon 3 og det forrige Wallace and Gromit-spillet, Project Zoo) har i en lengre periode samarbeidet med Aardman om å lage et spill basert på de to morsomme heltenes kommende eventyr. Spillet følger historien i filmen, og gir deg i oppgave å løse mysteriet om varkaninens forbannelse.

Som Wallace, Gromit og flere andre karakterer fra filmen, må du (eventuelt i samarbeid med en venn) besøke en rekke mystiske steder og kjempe mot en skyggefull motstander og hjelperne hans. For å gjøre oppgaven litt lettere, har Wallace satt seg ned og funnet opp en rekke nye oppfinnelser (som forhåpentligvis fungerer som de skal).

Frontier Developments skryter av at spillet kommer med enorme, sømløse spillområder (ved hjelp av "streaming"-teknologi) og sofistikert kunstig intelligens. Spillet bygger på Frontiers egenproduserte teknologi, og kommer til alle de store konsollplattformene og PC. Frontier jobber nå med å skaffe seg en utgivelsesavtale for spillet, som de håper å få lansert senere i år.

Siste fra forsiden