myXMG

Velkjent e-sportorganisasjon flytter til Norge

myXMG satser på unge norske talenter, men beholder tysk Counter-Strike: GO-lag.

myXMG

Dette er myXMG

Vis mer

Velkjent organisasjon fra Counter-Strike: Global Offensive. Grunnlagt i 2011 med et mål om å bli det sterkeste e-sportlaget i Europa. Har i dag disse spillerne under kontrakt:

Counter-Strike: GO

Yannik «neviZ» Baumhöfner
Oliver «get» Meyer
Andrè «Kirby» Kempa
Jens «shirox» Wietow
Pascal «nky» Maass
Markus «Whoopie» Berger

Hearthstone

Christian «Khwarizmi» D.

I en pressemelding på sine hjemmesider bekrefter e-sportorganisasjonen myXMG at de flytter hovedkvarterene sine til norsk jord. Dette kommer av at daglig leder Matthias Doerstel flytter til Norge. Organisasjonen som er mest kjent for sine forskjellige lag i Counter-Strike: Global Offensive ønsker å satse på norske talenter i flere spill, men beholder sitt tyske CS:GO-lag og Hearthstone-spilleren de allerede har.

I en kommentar i pressemeldingen sier Doerstel følgende:

– Flyttingen har vært kjent for oss i en god stund, så vi har fulgt kvaliteten og utviklingen i det norske miljøet. Vi har lagt merke til mange talentfulle lag i forskjellige spill. Vi har lagt mye tanke i hvordan vi skal fremheve nye norske talenter i myXMG, så når vi har pakket ut alle sakene og blitt vant til det norske klimaet kommer vi til å ta disse mulighetene.

myXMG er heller ikke ukjent med norske spillere, da de har hatt et par av dem i tidligere lag. Aurora «aurora» Lyngdal og Hanne «HaySS» Skårdal har tidligere spilt for organisasjonen.

Planlegger å plukke opp norske lag

Thea Winger, som tidligere var å se i TV-opptredener i sammenheng med Altiboxligaen, har en avgjørende rolle i den norske satsingen til myXMG. Som Partneransvarlig skal hun sørge for at organisasjonen har god kontakt med eventuelle norske partnere og spillere.

– Vi kommer til å beholde Counter-Strike: GO-laget vårt og Hearthstone-spilleren, men vi har ingen lag i League of Legends, Heroes of the Storm, Smash eller andre aktuelle titler. I disse spillene kommer vi i hovedsak til å ønske å ta inn norske talenter.

Siste fra forsiden