Velkommen til Thrillville

Folkene bak Rollercoaster Tycoon 3 jobber med et spill som heter Thrillville, til PS2, Xbox og PSP.

I Thrillville, som utvikles av britiske Frontier Developments, får vi bygge og leke med våre egne fornøyelsesparker. Her får vi mulighet til å skape våre egne berg-og-dalbaner, go kart-baner, minigolfbaner (og så videre), og når vi først har laget dem, kan vi bruke dem selv. Dette foregår i små minispill for opp til fire spillere, og vi får alt fra racing til arkadebasert skyting (alt avhengig av hva vi har laget, selvsagt).

En annen spennende funksjon er at vi kan labbe rundt i parken vår og snakke med gjestene. Vi kan spøke med dem, hjelpe dem om de har noen problemer, og generelt prøve å gjøre oppholdet deres så hyggelig som mulig. Ellers loves vi over 75 typer attraksjoner, 150 oppdrag som kan løses, og 15 forskjellige temaer (som sjørøvere, egyptiske skatter og månebaser).

Spillfiguren din (som har arvet fornøyelsesparken av sin onkel, og som nå må kjempe mot et internasjonalt selskap som heter Globo-Joy) kan skreddersys slik du selv ønsker. PSP-versjonen kommer også med mulighet for trådløs flerspiller, og du kan i tillegg dele banene dine med andre spillere, om du er spesielt fornøyd med dem.

Thrillville skal gis ut av LucasArts, og lanseringen vil etter planen finne sted til høsten.

Siste fra forsiden