Vend tilbake til Ostagar over nyttår

Dragon Age: Origins får enda en nedlastbar utvidelse.

Rollespillet Dragon Age: Origins har ligget på topp på en rekke salgslister og allerede rukket å vinne en haug med kåringer av ulike slag. Hos oss fikk spillet en sjelden full pott. At spillet vil få en oppfølger virker mer enn sannsynlig, men i motsetning til hva de har sagt om søsterspillet Mass Effect har ikke Bioware uttalt noe om at Dragon Age vil bli en trilogi.

Oppfølgere eller ei er små nedlastbare utvidelser allerede sluppet i forbindelse med lanseringen, og rett over nyttår får vi en ny pakke. Return to Ostagar heter det nye eventyret, som vil slippes 5. januar både til Windows-PCer og Xbox 360. Pakken kommer til Playstation 3 senere i januar, mens de som har Mac-utgaven foreløpig må klare seg uten.

Dersom du ikke allerede har spilt de første timene av spillet bør du kanskje ikke lese videre: I Return to Ostagar får du vende tilbake til stedet der the Grey Wardens og Kong Cailan ble forrådt av Teyrn Loghain, for å lete etter den tidligere kongens rustning og våpen og oppdage alle hans hemmeligheter.Pakken vil koste 400 Bioware-poeng til PC-versjonen, og 400 Microsoft-poeng på Xbox Live. På Playstation 3 blir den amerikanske prisen $4.99, mens norsk pris fortsatt er ukjent.

Siste fra forsiden