Fortnite - «Nyhrox»

Verdensmesteren forlater klubb og medspiller

– Jeg må tenke på meg selv og hva jeg vil, sier nordmannen.

Cooler Esport

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (16) og David «aqua» Wang vant duo-turneringen under VM i Fortnite for litt over en uke siden, og stakk av med omlag 26 millioner kroner sammenlagt. Nå er samarbeidet slutt mellom duoen. Fredag meldte «aqua» på Twitter at de har gått fra hverandre.


Bergquist Pedersen forlater dermed Cooler Esport en knapp uke etter VM-triumfen. I følge hans egen Tweet så har kontrakten med klubben gått ut.

– Det har vært en sinnsyk reise med dere, og hvor langt vi har vi har kommet er utrolig og prestasjonene vi har oppnådd det samme. Dessverre så har jeg funnet ut at jeg ønsker nye utfordringer og forlater klubben nå som kontrakten min har utløpt.

LES OGSÅ: Norske Emil (16) vant VM i Fortnite

– Vi hadde det utrolig gøy sammen

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen blir ikke sett i denne drakten flere ganger.
Cooler Esport

Til VG forteller Berquist Pedersen litt mer utdypende om hvorfor han har tatt den avgjørelsen.

– Vi har tidligere snakket om å splitte oss som duo-partnere, og prøve å spille med andre, men da vi klarte å kvalifisere oss til VM i Fortnite skjønte vi at vi spilte godt sammen. Vi hadde det utrolig gøy sammen i New York, og vant jo til og med VM i duo, noe som er helt vilt å tenke på, fortalte «Nyhrox» til VG.

Videre sier han til VG at han skjønte hvor det gikk når duo-partneren ønsket å spille med noen andre.

– Da «Aqua» fortalte han skulle spille fremtidige turneringer med en annen («Stompy»), skjønte jeg at jeg måtte tenke på min egen del og hva jeg vil for meg selv fremover. Det var en morsom reise vi hadde sammen og vi er fortsatt gode venner.

Gamer.no kommer tilbake med mer når vi har kommet i kontakt med Berquist Pedersen.

Siste fra forsiden