Vesten blir villere

Frem med seksløperen, i skytespillet Call of Juarez foregår handlingen i ville vesten. Nå har utviklerne i Techland lansert en trailer fra spillet.

Vi er alltid klare for å ta turen til ville vesten, og polske Techland har lagt merke til at det er en viss mangel på skytespill som foregår i denne spennende perioden av amerikas historie. Techland forteller at Call of Juarez er et førstepersons skytespill som tilbyr både intelligent snikebasert action og ren refleksdrevet skyting.

Som forventet loves vi heftige dueller med autentiske våpen, hesteridning og spillmiljøer som tatt fra virkelighetens versjon av vesten. Utviklerne forteller også at spillet vil benytte seg av et nytt og innovativt system som simulerer vind, røyk og vesker, noe som skaper enda mer realistiske spillomgivelser.

Call of Juarez var tilgjengelig for prøvespilling på E3, og spillet virket absolutt lovende. Kontrollsystemet fungerte generelt veldig fint, men trenger litt finpuss før det føles like komfortabelt som de beste spillene i sjangeren. Grafikken var flott, og gjorde det lett å leve seg inn i spillverdenen, selv med alt bråket på messen.

Nå har Techland lansert E3-videoen fra spillet, og denne kommer med cirka ett minutts film fra selve spillet. Du kan laste den 40 MB-store filmen ned ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden