En av de lette i King of Nordic

– Vet ikke hva vi kan forvente

Det er klart for ny sesong i King of Nordic, og det norske deltakerlaget er spente på motstanderne.

Erik Hansen «truth» Dyrnes spiller for En av de lette, og har veldig lyst til å bli kongen av Skandinavia denne uka.
Valve/Privat/Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill.

Fredag kveld braker en ny sesong av King of Nordic i gang, og det bare en uke etter at forrige sesong ble ferdigspilt. Dette betyr at det ikke er et lag som allerede er konge, og da kan alt skje. Forrige sesong vant ikke et norsk lag en eneste gang, og det er nok et revansjelystent mikslag som stiller til fredagens sluttspill. Laget går under navnet En av de lette, og er sammensatt av spillere fra Nordic Warthogs, som deltar i førstedivisjon, og venner.

Spent på motstanderlagene

DETTE ER EN AV DE LETTE:

Vis mer

Erik Hansen «truth» Dyrnes
Håkon «hallzerk» Fjærli
Haakon «Radification» Tholo
Jasmeet «RoSeY» Gill
Christoffer «hEllberg» Andersen

Erik Hansen «truth» Dyrnes sier at laget kommer godt forberedt til denne ukas sluttspill, og at målet selvfølgelig er å vinne.

– Vi har spilt ekstremt mye sammen denne uken, for vi har som mål å vinne sluttspillet, sier Dyrnes.

Erik Hansen «truth» Dyrnes håper å kunne krone seg selv som konge i kveldens King of Nordic.
Privat

Selv om laget har spilt mye sammen, og føler seg godt forberedte, er de litt usikre på hva de skal forvente fra de andre landene, nettopp på grunn av at det er en ny sesong.

– Siden det er en helt ny sesong, så vet jeg ikke helt hva vi kan forvente. Det blir helt nye lag, så hvem som blir vår største utfordrer vet vi ikke før fredag kveld.

– Er det et spesielt kart dere foretrekker å spille, og hvem ønsker dere å møte først?

– Vi foretrekker Cache, siden vi har spilt sykt mye sammen på det. Vi har egentlig ikke noen tanker rundt hvem vi ønsker å møte først. Skal man være best, så må man slå alle sammen.

Hvis laget stikker av med seieren på fredag, så har de klare planer for hva pengene skal brukes på.

– Pengene blir nok brukt til å reise på diverse LAN, avslutter Dyrnes.

Gamer.no i samarbeid med ESEN og MSI

I samarbeid med ESEN og MSI arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til den sjette sesongen av King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4400 kroner, og vinner man tre uker på rad får man en jackpot på omlag 18 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 5. mai.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden