Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 10

Vi deler ut et nettbrett i dagens luke!

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Årsfersk tablet fra Nokia

I pakkekalenderen i dag ligger det en Nokia T20 Tablet. Det nye nettbrettet er bygget med samme kvalitetskontroll som Nokias telefoner, og kan skilte med en god del snadder.

Nokia T20 Ocean Blue 64 GB.
Nokia

T20 har en skarp 2K LCD-skjerm på 10,4 tommer, og har 64 GB med lagringsplass å skilte med. I tillegg er det mulig å utvide lagringsplassen med MicroSD-kort, opptil 512 GB Den har også 4 GB med RAM, og kjører på det nyeste Android-systemet. Nettbrettet lades enkelt med en USB-C-kabel, og har en rimelig god batteritid på mellom 6 og 8 timer.

Premien er levert av Nokia, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster den om lag 2600 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
32 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden