Hollow Knight: Silksong

Vi fikk et nytt glimt av Hollow Knight: Silksong – kommer til Game Pass på lanseringsdagen

Se ny trailer.

Det har vært tyst rundt oppfølgeren til Hollow Knight en stund nå, men under søndagskveldens Xbox-presentasjon fikk vi se mer av det nye spillet. Den nye traileren ser du over.

Hollow Knight: Silksong ble først annonsert for tre år siden, og selv om det når ser ut som om vi er på oppløpssiden vet vi fremdeles ikke akkurat når spillet kommer. Xbox kunne dog stolt proklamere at spillet kommer til Game Pass på PC og Xbox på lanseringsdagen. En Switch-versjon er også annonsert.

Opprinnelig var planen at Silksong skulle bli nedlastbart innhold til det første spillet, men etter hvert ballet det på seg for utvikler Team Cherry.

– Nesten helt fra starten var Hornets eventyr ment å finne sted i et nytt land, men etter hvert som vi dykket ned ble det raskt for stort og for unikt til å forbli en DLC, som vi først planla. Vi vet at det gjør ventetiden litt lenger, men vi tror den endelige, friske verdenen du kan utforske gjør det verdt det, fortalte utvikleren da de annonserte spillet.

Det første Hollow Knight spillet var en Kickstarter-suksess i 2014, da utviklerne fikk samlet inn over 500 000 kroner fra spillfans. I årene etter har spillet etablert seg som en kritikerrost «metroidvania».

Her finner du flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden