Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Rocket League skyter opp på sendeplanen

Tredje runde av den norske eliteserien er godt i gang, og vi samler alle sendingene her.

Patrick Hanson / Good Game

Det fortsetter å være mange sendinger fra høstens sesong av Good Game-ligaen, og vi vil trekke frem den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill.

Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger finner du her på Gamer.no, og vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av deltakerne og lagene som mulig.

Så derfor kommer vi tilbake med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Kommende Kamper
Rocket League

NuggetEsport

Nugget Media har tatt oppdraget med å vise de to siste kampene i førstedivisjon, på Twitch-kanalen NuggetEsport.


Ferdige Kamper
— Overwatch

Onsdager er Overwatch-dager, og GG-ligaen er tilbake med en ny runde. Det samme er QuickEsportsTV, med en sendeplan som løper hele kvelden. Counter-Strike-laget fra Quick begynner tidlig, men etter det er de tilbake med 1.divisjonslaget i kampen mot 5Stars, etterfulgt av oppgjøret mellom Nidaros og regjerende mester funnyguys.

Laget fra Quick møtte problemer i forrige runde, men ligger fremdeles godt an til å klatre tilbake mot toppen. 5Stars er nummer 3 på tabellen etter seier i samme runde, men det er bare noen enkelt-kart som skiller dem.

Både Nidaros og funnyguys vant sine kamper forrige uke, men funnyguys har allerede vist hvordan de ble seriemesteren, og ligger ubeseiret på toppen av tabellen.

Det samme gjør DMG, som deler ledelsen med funnyguys når de går i møte med NTNUI, denne uka. NTNUI ligger på motsatt ende av tabellen, så dette kan bli et brutalt oppgjør.

DMG er på plass med stream av kampen på deres twitch-kanal, DMGesportsGG, hvor du kan se de fleste av klubbens kamper i alle grener i ligaen.

2. divisjon

Ferdige Kamper
— League of Legends

Julian «DogSledder» Nash er tilbake i studio, og presenterer denne uka hovedkampen i runde tre, mellom Bitfix og Wilderness.

Kampen vises live på Twitch-kanalen til Gamer.no, og da er det en hard kamp om å beholde ledelsen. De to ligger hakk i hæl, begge med en seier og et tap, og bare ett kart mellom dem på tabellen.

  • DMG NO mot KAOS
    FERDIG — Søndag 3. september, 17:00

DMG er så langt ubeseiret i sesongen, når de går KAOS i møte på søndag. DMG er nummer to på tabellen, mens KAOS ligger midt i trengselen på fjerdeplass. Duellen vil nok bety mye for begge lag.

Og lagenes kamp er ikke den eneste duellen. KAOS sin egen Koolberg står klar med stream av kampen, samtidig som DMG stiller med høy produksjon på sin kanal — introdusert forrige uke, og ført av ekspert-casteren Archarom.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

Ferdige Kamper
— Counter-Strike

På mandag blir det et topp-oppgjør i stor stil, når regjerende seriemester 777 møter en av vårens semifinalister, Metizport X, i beste sendetid på Twitch-kanalen til Gamer.no.

777 ligger på delt andreplass med Apeks Rebels, så de vil trenge hvert kartpoeng de kan få. Metizport ligger ganske tett innpå, på femteplassen, og hvert poeng de kan sikre vil ha enorm betydning på tabellen.

DaN1cteD er på plass igjen for Infurity, når de møter Bitfix i runde 3. Daniel er en gjenganger på lista, og vi kan vente gode streams fra Infuritys kamper hele sesongen.

Infurity ligger stabilt til midt på tabellen, med seier og tap i lik mengde. Bitfix ligger lavere i tabellen med to tap, men gav god motstand mot to av seriens sterkeste lag. De tok kartseiere mot både Apeks og 777, så de skal ikke undervurderes.

Center tar i mot krisp på mandag, og CenterGaming_ er på plass igjen med full dekning av kampen.

Center ligger lavt i senter av tabellen, men kommer rett fra seier mot Wizard. krisp derimot ligger foreløpig nederst på tabellen etter en tung start mot 777 og Metizport.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

5. divisjon

Rekrutt-divisjonen

Ferdige Kamper
—Rocket League

Sendingene for Rocket League organiseres av medlemmene i Rocket League Norway, som gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

Fact Revolution er på plass igjen med Kick-stream på sin kanal, når laget går The Razzle Dazzlers i møte, torsdag kveld.

Fact står ganske solid plassert midt i tabellen, med en seier og ett tap så langt — og begge 4–3-kamper. Razzle derimot har fått en tung start, med bare ett enkelt-sett vunnet — men det var mot seriemesteren AW3.

MAJOR ligger nært til å vinne innpass i Topp 4 på tabellen, men et oppgjør med en kvintuppel seriemester kan bli en hard kamp å vinne poeng i. AW3 selv er fremdeles ubeseiret.

Rocket League Norway står selv for sendingen på sin egen Twitch-kanal.

QuixzEsports tar hånd om sendingen når Gutta Boyz tar kampen mot Nidaros.

Boyz'a trenger sårt poeng for å klatre i rekkene og de ligger ikke langt bak Nidaros.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

Siste fra forsiden