Hollow Knight - Silksong

Se traileren til Hollow Knight-oppfølgeren

«Silksong» er kunngjort.

Hollow Knight var et kreativt plattformspill som nøt mye ros da det kom ut for noen år siden, og nå har plutselig oppfølgeren blitt kunngjort. Den heter Hollow Knight: Silksong, kan man lese på utviklerens hjemmeside.

Spillet lanseres til Windows, Mac, Linux og Nintendo Switch, men Team Cherry har ennå ikke gitt det en konkret lanseringsdato. En trailer ser du øverst i artikkelen.

Ifølge utvikleren var oppfølgeren opprinnelig ment å være en utvidelse til originalspillet, men vokste seg rett og slett ut av sine egne rammer.

Team Cherry

«Metroidvania»

– Nesten helt fra starten var Hornets eventyr ment å finne sted i et nytt land, men etter hvert som vi dykket ned ble det raskt for stort og for unikt til å forbli en DLC, som vi først planla. Vi vet at det gjør ventetiden litt lenger, men vi tror den endelige, friske verdenen du kan utforske gjør det verdt det, skriver utvikleren.

Rent spillmekanisk har spillet mye til felles med originalen, som betyr at det fremdeles dreier seg om plattform-action i «Metroidvania»-stil.

Vår helt har imidlertid fått mange nye omgivelser å bolte seg i, og man kan både kan lage verktøy underveis og disponere et betydelig våpenarsenal. Over 150 nye fiender har det også blitt.

Som tidligere er det også denne gangen folkefinansiering om i stor grad har gjort spillet mulig. Hollow Knight: Silksong endte ifølge utvikleren opp med 2158 støttespillere på Kickstarter.

Les også: Nintendo pusser opp Link's Awakening for Switch »

Siste fra forsiden