Kingpins i King of Nordic

– Vi har akkurat fullført lagoppstillingen og startet med treningen

Men likevel ønsker ikke lagleder Anders «aNdz» Kjær å bekrefte ligasesongens lagoppstilling.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark og Finland. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill.

Siste episode av den niende King of Nordic-sesongen er over oss. Norge klarte ikke å kapre tronen forrige uke, og dermed ble det arrangert nok en kvalifisering på søndag.

Den var det serietoer Kingpins som stakk av med. Adam «PAINT» Fjellum og Kristian «KORN» Hokland har nylig forlatt laget, og inn i King of Nordic-lagoppstillingen kommer Ole «Marcelious» Langan og Mikal «enix» Øiestad. Lagleder Anders «aNdz» Kjær vil ikke bekrefte ovenfor Gamer.no om dette er deres nye lagoppstilling.

– Ambisjonen er å vinne Telenorligaen

DISSE SPILLER FOR KINGPINS

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Haris «H4RR3» Hadzic
Ole «Marcelious» Langan
Mikal «enix» Øiestad
Even «nafu» Leirvik

Lagleder Kjær forteller til Gamer.no at han ikke var spesielt fornøyd med hvordan kvalifiseringen gikk.

– Kvalifiseringen gikk veldig greit, vi viste ikke en spesielt god side av oss men det var nok til å vinne.

Med ligasesongen rundt hjørnet er dette en fin mulighet for laget til å trene til første serierunde.

– Vi bruker King of Nordic til å trene. Rett og slett få offisielle kamper og bli litt varme i trøya. Det er sånn at man trenger offisielle kamper for å lære, og dette er en av måtene å få disse mulighetene, forteller Kjær.

Målet for sesongen er klart, og selv om Kjær ikke ønsker å bekrefte lagoppstillingen til Telenorligaen, sier han at laget er klart og at de har startet treningen.

Anders «aNdz» Kjær ønsker å få offisielle kamper før sesongstarten.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

– Vi har akkurat fullført lagoppstillingen og startet med treningen, men det er det absolutt klare målet og ambisjonen til dette laget å vinne Telenorligaen denne våren. Jeg har tidligere gått litt cocky ut før sesongen, og det har funket så bra at jeg like greit gjør det nå før sesongen! Nedrykk kanskje?

ELEAGUE Majoren som startet forrige helg returnerer denne fredagen med gruppespillet. Kjær har tro på norske Håvard «rain» Nygaard, men sier at han er usikker på om de går hele veien.

– De er laget alle vil slå, men de har vist seg veldig vanskelig å spille mot selv om motstanderne kjenner til spillestilen. Jeg tror FaZe kommer langt, men jeg holder en knapp på Cloud9 fordi jeg har valgt dem som min 3-0 i spillets «PickEm Challenge», og siden jeg allerede har valgt dem, så endrer jeg ikke på det, avslutter Kjær.

Les også
– Norge ligger ganske langt bak resten av verden

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 19. januar.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden