Counter-Strike: Global Offensive / Telenorligaen

– Vi har bedre spillere enn Lions

Demise er selvsikre på egne kvaliteter i forkant av helgens serierunde i Telenorligaen.

Fjorårets tapende finalist, Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb, åpnet med tap mot BX3 i den første runden av vårsesongens Telenorliga. I andre runde møter de Demise som kun klarte uavgjort mot nyopprykkede Tien Len i første runde.

Sjekk oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

DISSE SPILLER FOR DEMISE:

Vis mer

Jon Thomas «DaY» Rudstrøm
Christian «moen» Moen
Kristian «KORN» Hokland
Anders «aNdz» Kjær
Martin «cENTRYZ» Brandal

DISSE SPILLER FOR OSLO LIONS:

Eirik «spity» Hauger
Mikael «ultra» Andersen
Joakim «stb» Sjøthun
Mikal «enix» Aakvik Øiestad
Stig «StiG» Holmen

Demise: – Vi kan vinne ligaen denne sesongen

Spillerne til Demise kom på andreplass etter ordinært seriespill i fjorårets høstsesong av Telenorligaen, den gang som BX3. Dette samarbeidet fikk en dramatisk slutt, og spillerne er nå i en prøveperioden hos Demise. Kaptein, Anders «Andz» Kjær, har satt seg klare mål i forkant av sesongen.

– Lagets målsetning er å vinne. Vi skal se oss fornøyde med en plass i finalen, men vi mener absolutt at vi kan vinne ligaen. Vi har spilt veldig mye med denne nye startoppstillingen, men vi har slitt litt med å finne hver vår plass i laget når det kommer til roller. Dette er noe som vil falle på plass etterhvert.

Dere er spådd en andreplass denne sesongen, men åpnet med et uavgjortresultat mot Tien Len. Hvordan har dere jobbet fremover mot kampen mot Lions?

Anders «Andz» Kjær i Demise sier man ikke kan ta lett på noen av kampene i vårsesongen av Telenorligaen.
Telenor

– Det kommer til å bli en meget jevn og tett sesong, det er flere lag som satser knallhardt og man kan ikke ta lett på noen kamper. I forrige runde ble vi litt overrasket av Tien Len, og at spilleren Khoi «BLU3» Pham hadde over 70 drap på bare to kart bidro sterkt til det resultatet. Jeg tror flere lag kan få det tøft mot dem om han klarer å opprettholde det samme nivået utover sesongen.

Kjær forteller også at laget må spille med en innbytter i kampen mot løvene, og sier at forberedelsene inn mot kampen derfor blir så som så.

– Vi er alle individuelt bedre enn spillerne til Lions, så vi burde klare å dra i land en seier uansett.

Gamer.no har forsøkt å komme i kontakt med Oslo Lions siden onsdag, men klubben har ikke besvart våre henvendelser innen artikkelen skulle være ferdig.

Kampen mellom Demise og Oslo Lions ser du på GamerTV lørdag 13. februar klokken 20:00.

Siste fra forsiden