Vi lanserer Dota 2-cup for norske lag

Bli med på en uformell cup søndag 22. september.

Mange har etterlyst spillturneringene våre, og vi innser at det er alt for lenge siden vi gjennomførte de populære høstcupene i StarCraft II, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og FIFA 13.

Samtidig har vi lagt merke til at tøffe premier eller penger ikke er avgjørende for å skape en engasjerende turnering her til lands. Det handler vel så mye om heder, ære og det å gjøre noe for å heve interessen og pirre konkurransenervene til norske spillere.

Jevnlige spillturneringer for alle

Derfor skal Gamer.no denne høsten og vinteren holde flere uformelle turneringer. Vi skal gjøre det jevnlig, vi skal gjøre det variert, og vi skal lytte til tilbakemeldinger underveis og eksperimentere med ulike former og ulike spill.

Se finalen i The International 3 fra i sommer mellom topplagene Alliance og Na'Vi.

Først ut er en åpen Dota 2-turnering for norske lag og vennegjenger som vi arrangerer i samarbeid med Dota2.no og GamersLeague.no søndag 22. september klokken 18:00. Dette er et svært populært MOBA-spill, men vi har aldri hatt turnering i det tidligere.

Forbeholdt amatører

Ferske klaner og lag oppfordres til å melde seg på for å måle sine ferdigheter mot andre i Norge. Semi-profesjonelle lag må gjerne bli med, men vi planlegger egne turneringer for de som allerede har en del erfaring.

Alle lag med minst tre norske spillere kan delta, og det er helt gratis, men vi setter et øvre tak på 16 påmeldte lag denne første gangen. Dette for å sikre at alt kan gjennomføres på en og samme kveld.

Slik melder du på laget ditt

I begynnelsen satser vi på turneringer annenhver uke, men med god mulighet for å øke hyppighet og endre form for å tiltrekke oss profesjonelle lag dersom interessen er tilstede. Dette vil vi føle litt på i tiden som kommer. Nøyaktig hvordan det blir avhenger litt av erfaringene vi gjør oss den første søndagen.

For å delta må alle spillerne på laget registrere seg på www.gamersparadise.no. Deretter må laglederen opprette et lag på sin profilside og invitere sine medlemmer inn i laget. Til slutt kan han melde på laget til turneringen.

Når seksten lag har meldt seg på vil det opprettes en venteliste. Dersom en klan ikke møter opp når turneringer starter, går plassen videre til første lag på ventelisten.

Les også: Her er reglene i Dota 2-turneringen vår
Les også: Slik deltar du i turneringene våre

Les også
– For norsk Counter-Strike er det et tap

Har du noen forslag til andre spill vi bør ha turneringer i? Ta gjerne kontakt med oss via kommentarfeltet knyttet til denne artikkelen. Der kan du også stille spørsmål om denne Dota 2-turneringen.

Siste fra forsiden