Intervju

Intervju med Entelechy

– Vi leverer endelig til et likt nivå på LAN

En skuffet, men fornøyd Ole «Saidonz» Christensen møter Gamer.no etter finaletapet mot Demise.

Her blir Ole «Saidonz» Christensen intervjuet av Erling Rostvåg i forkant av semifinalen mot Riddle.
Eivind Von Døhlen

Debutant Entelechy ble spådd en tøff sesong i forkant av vårsesongen i Telenorligaen i Counter-Strike: GO. Men debutantene motbeviste spådommen og overrasket alle og vant det innledende seriespillet.

I forkant av sluttspillet var det knyttet stor spenning til hvordan debutantene ville levere på LAN etter en svært svak prestasjon på Birdie LAN i Sverige. I tillegg hadde kaptein Ole «Saidonz» Christensen annonsert nytt lag i forkant av sluttspillet, og mange levnet Entelechy små sjanser under sluttspillet i Maihaugsalen.

Men Entelechy motbeviste nok en gang. Semifinalen mot Riddle skulle vise seg å bli en neglebitende affære. Etter at lagene hadde tatt hvert sitt kart, måtte det trippel overtid for å kåre en vinner. Entelechy trakk til slutt det lengste strået. I finalen mot formsterke Demise skulle Entelechy vise seg å bli et par nummer for små og Demise kunne smykke seg med serietittelen for første gang på to år.

Vi tok kontakt med avtroppende kaptein Ole «Saidonz» Christensen etter at laget nok en gang hadde imponert i Telenorligaen.

Det var stemning i Entelechy mot Riddle.
Eivind Von D

DISSE SPILTE FOR ENTELECHY

Vis mer

Ole «Saidonz» Christensen
Jonathan «Zame» Nyhagen
Henrik «Cryptik» Asphaug
Christoffer «hEllberg» Andersen
Mikael «mikki» Gaup

– Vi har hatt en stor sesong

Entelechy har overrasket og motbevist mange gjennom sesongen. Debutsesongen bærer med seg en andre plass. Ole «Saidonz» Christensen var naturlig nok skuffet over finaletapet mot Demise.

– Akkurat nå er det veldig skuffende, men alt i alt er vi veldig fornøyd. Vi har hatt en stor sesong og var tippet på nedrykk i forkant av sesongen. En andreplass i debutsesongen er vi veldig fornøyd med.

Mange har etterlyst prestasjoner fra Entelechy på LAN den siste tiden. Birdie LAN ble som nevnt en fadese og en misforståelse førte til at laget reiste hjem tidligere enn planlagt som gjorde at Christensen og kompani ble diskvalifisert fra King of Nordic fordi laget ikke møtte opp i tide. Christensen velger heller å se positivt på nyhetene de siste ukene.

Mikael «mikki» Gaup og resten av Entelechy er på jakt etter sistemann til laget.
Eivind Von Døhlen

– Ja, for min egen del og lagets del føler jeg det. Vi leverer endelig til et likt nivå på LAN. Det er såklart annerledes å spille på LAN og vanskeligere å prestere og erfaringen har veldig mye å si. Vi er et ganske ungt lag og følelser tar fort overhånd, men det gjør vi online og. Vi blir fort sure og møter litt veggen, hvertfall på Cache. Men alt i alt føler jeg vi har bevist oss, at vi er et godt lag rett og slett.

Vi ber Christensen rangere sesongen prestasjon. Har er ikke beskjeden i uttalelsen.

– Jeg er så fornøyd jeg kan være. Vi har ikke spilt sammen eller trent noe på to uker. Det er over to uker siden sist vi var på en server sammen og sånn sett er det veldig bra. Noen av de feilene vi tapte på mot Riddle og Demise er at vi gjør tåpelige feil vi ikke skal gjøre og hadde vi vært forberedt og klare hadde vi luket dem ut. Men det var et bevisst valg vi tok. Vi har spilt veldig bra med tanke på hva vi har forberedt og hatt å rutte med.

Les også
– Blir morsomt å spille Telialigaen igjen så vi kan slå noen norske lag

Jonathan «Zame» Nyhagen kunne i forkant av finalen fortelle om en bedre stemning i laget etter de siste ukers hendelser. Christensen deler noen av poengene til Nyhagen men har et litt mer nøkternt syn på situasjonen.

– Vi har ikke spilt noe sammen så det er vanskelig å være sure på hverandre, sier Christensen og humrer kort før han fortsetter.

– Men det har vært god stemning. Vi har vært veldig motivert og klare for sluttspillet selv om vi som sagt ikke har forberedt noe inn mot det. Alle har vært lystne på vise seg frem og gjøre det bra her i Lillehammer.

DISSE SPILLER FOR VCTORY

Vis mer

Ole «Saidonz» Christensen
Niclas «iNTERP» Waagan
Sindre «Grande» Grande
Michael «wwww» Sandvik
«ra1f».

Christensen har som kjent annonsert et nytt lag. Vi avslutter intervjuet med å spørre han om planene for den nye satsningen.

– Det er stort sett et norsk lag med en latvier. Akkurat nå er vi i ESEA Main og spilt en kamp og vunnet den, så fortsetter det forløpende. Planen er å prøve å bevise oss internasjonalt. I ESEA Main er det tydelig målet å rykke opp til Advanced-divisjonen og sannsynligvis blir det Telenorligaen og 1. divisjon, avslutter en skuffet men fornøyd Christensen.

Siste fra forsiden