Vi skal finne Norges beste i Soulcalibur

Er du klar for å representere Norge i Europa-finalen?

Denne uka kommer slåssespillet Soulcalibur V i salg og 17. mars arrangeres et europeisk mesterskap i London. Her møtes de beste Soulcalibur-spillerne fra Europa i søken etter heder, ære og fete premier.

Slåssespill har blitt veldig populære igjen, og det er en rekke gode spill som konkurrerer om oppmerksomheten på markedet i dag. Noe av det som skiller Soulcalibur fra andre spill er at hver figur har forskjellige våpen. Der de fleste spill satser på knoker og harde spark, kan du her bruke både alt fra massive sverd til rockeringer med pigger. I tillegg kan du skreddersy ditt alter ego til minste detalj.

Slik kan du kvalifisere deg

Gamer’s Paradise skal gjennomføre den norske kvalifiseringen i samarbeid med slåssespillportalen Round1KO.com. Hvis du har Xbox 360 og syns dette høres spennende ut er det kort vei til deltagelse:

a) Gå til turneringssiden for Soulcalibur V
b) Registrer deg eller logg deg inn med samme brukernavn og passord som du bruker på Diskusjon.no
c) Trykk på «meld meg på».

Her er premiene du kan vinne:

1. premie: Deltagelse i Europa-finalen + Tritton AXPRO-hodetelefoner
2. premie: Tritton AX180-hodetelefoner
3. premie: Madcatz FPS Pro Controller

Kvalifiseringen i Norge gjennomføres via Xbox Live og et cupsystem hos oss, og påmeldingen er åpen fra nå og frem til onsdag 15. februar. Klokken 19:00 samme dag trekkes kampene, og klokken 20:00 starter de første duellene. Dersom vi ikke blir ferdige samme kveld fortsetter kvalifiseringen neste dag klokken 20:00.

Europafinalen spilles på PlayStation 3, og vinneren flys til London for å bo på et hotell i nærheten av arrangementet. Reise og opphold dekkes av Namco Bandai.

Les også: Regler og påmelding til Soulcalibur V-kvalifiseringen
Les også: Er du klar for årets Gamer's Paradise?

Siste fra forsiden