Blåbærsuppe i King of Nordic

– Vi skal lage suppe av motstanderne

Mikslaget Blåbærsuppe kjørte karaoke og nudler da de slo ut tre 1. divisjonslag på vei til King of Nordic.

Michael «wwww» Sandvik og Blåbærsuppe er klare til å spise nudler med finnene, svenskene og danskene.
Privat

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark og Finland. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill

Ny fredag, nye muligheter. King of Nordic returnerer nok en gang. Etter at matpakkene til Fact-manager Lotta Klonteig ikke var nok til å sikre seieren forrige uke, skal det denne uken lages blåbærsuppe i sluttspillet. Du leste riktig, ukens utfordrer går nemlig under navnet Blåbærsuppe, og skal kjempe med både busk og bær for å forsvare Norges ære mot resten av Skandinavia.

Laget er en blanding av spillere både fra 1. divisjon og 2. divisjon i Telenorligaen, og på veien til King of Nordic slo de ut hele tre 1. divisjonslag før de sikret plassen.

Kjørte karaoke under kvalifiseringen

DISSE SPILLER FOR BLÅBÆRSUPPE

Vis mer

Michael «wwww» Sandvik
Joachim «DalcoN» Totland
Jens «KneeLz» Skaret
Christian «dreamcatchR» Paulsen
Granit «Grante» Grajcevci

Selveste suppe-kongen, Michael «wwww» Sandvik sier at laget spilte veldig useriøst i kvalifiseringen, og at det hele var for lett i forhold til motstanderne.

– Vi tok det ikke seriøst i hvert fall, og kjørte på med karaoke på TeamSpeak mens vi spilte, så jeg tror ikke de vi spilte mot tok det seriøst heller. Vet godt at noen av dem vi slo skyter bedre fra seg enn de gjorde i kvalifiseringen.

– Blir det karaoke under sluttspillet på fredag også?

– Ja, jeg håper det. Vi skal lage suppe av motstanderne, ler Sandvik.

Blåbærsuppe er sammensatt av en vennegjeng, som bare hadde lyst til å være med på et sluttspill i King of Nordic. Hovedpersonen selv hadde helt glemt av kvalfiiseringen.

– Vi er rett og slett en vennegjeng. Ble kjent ved å spille FACEIT sammen, så hadde vi meldt oss på King of Nordic i helgen. Visste ikke vi skulle spille før jeg kom hjem dagen før, ler Sandvik, før han legger til.

– «KneeLz» spiller vel sin 3. sesong i 1- divisjon nå, selv spilte jeg forrige sesong i DeToNator. Resten har ikke spilt i 1. divisjon, men «DalcoN» og «dreamcatchR» spiller i 2. divisjon, og satser på opprykk denne sesongen, forteller Sandvik.

I forberedelsene til King of Nordic, sier Sandvik at guttene bare har fortsatt som tidligere med å spilt FACEIT. Han gleder seg spesielt til å møte de svenske og danske motstanderne.

– Er ikke så veldig oppdatert på den finske siden, men Danmark og Sverige stiller jo alltid med navn jeg ser til vanlig, så det blir jo gøy. De er alle gode, så jeg kommer ikke på noen spesielle navn som skiller seg ut. Blir en tøff kamp om vi møter dem uansett, mener Sandvik.

Les også
– Dumt at spillere med proffkontrakt skal stjele lunsjpengene våre

På spørsmål om hvilken spiller i suppa man bør passe seg for, har Sandvik en klar kandidat.

– «DalcoN» er definitivt en de bør se opp for, siden han pleier som regel å få til noe som passer i høydepunkts-videoer. Ellers har jeg tro på at alle klarer å spille på et godt nivå om det trengs. «KneeLz» er også en veldig solid spiller.

Hvis laget stikker av med førstepremien, blir det både aksjer og mat på Sandvik.

Kjøper Nvidia-aksjer i håp om å få sponset skjermkort, og for å støtte kryptovaluta-farmen jeg har stående hjemme i stua. Så er det jo godt kjent at Mr. Lee sine nudler er best, så det blir nok noen pakker med det også, avslutter Sandvik.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til den sjette sesongen av King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 8. september.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden