Viking signerer sin første e-sportspiller

Viking Fotballklubb signerer FIFA-spiller

– Han vil kjempe like hardt for Viking som våre spillere på gressmatten, sier daglig leder i Viking.

Alexander «Sledne» Helle Sivertsen skal spille med Viking-drakt.
Viking Fotballklubb

Viking Fotballklubb annonserte tirsdag ettermiddag at de har signert Alexander «Sledne» Helle Sivertsen som sin første e-sportspiller. Sivertsen spiller FIFA, og vil representere Viking på forskjellige e-sport-arrangement og turneringer. Sivertsen blir beskrevet som en lokal gutt, som har et hjerte for Viking. Han spiller FIFA som de fleste 15-åringer, og har vunnet en del online-turneringer.

Dette er ikke første gang fotballklubben har gjort noe relatert til e-sport. Tidligere i år arrangerte de LyseLAN, i VIP-sonen på Viking Stadion, hvor de hadde konkurranser i FIFA, Minecraft, Counter-Strike: GO og League of Legends.

Vil kjempe hardt for Viking

Daglig leder i Viking, Eirik W. Henningsen, sier følgende om nysigneringen i pressemeldingen.

– Han vil kjempe like hardt for Viking som våre spillere på gressmatten. E-sport har de siste årene hatt en formidabel vekst, både nasjonalt og internasjonalt, med stadig flere spillere og lag. Vår ambisjon er å nå ut til et stadig større publikum, ikke minst blant barn og unge.

Henningsen legger til at de tror satsingen vil skape oppmerksomhet og engasjement blant målgruppen.

– Vi er derfor glade for at vi har signert Alexander. Det er selvfølgelig ingen økonomiske forpliktelser knyttet til avtalen, avslutter Henningsen.

Vikings nye signering kan møtes i klubbens egen FanZone før klubben spiller kamper. De vil også arrangere egne turneringer hvor man kan kjempe mot han i FIFA-kamper. Målet er å finne klubbens neste e-sportspiller.

Siste fra forsiden