Gamer.no søker e-sportskribenter

Vil du skrive om e-sport?

Gamer.no søker flere skribenter som følger norske lag og spillere tett.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

God dekning av norsk e-sport er en essensiell del av det man skal forvente på Gamer.no fra uke til uke. I tillegg til jevnlig nyhetsdekning av klubber, utøvere, turneringer og LAN, skal vi være gode på intervjuer som bygger kjennskap til norske lag og profiler, og guider til hvordan man selv kan bli en bedre spiller.

I tillegg har Gamer.no som eier og arrangør av Telenorligaen og vert for den norske kvalifiseringen til King of Nordic, naturligvis et ansvar for solid dekning av det som rører seg der. Over 700 lag og 4500 spillere er involvert i den norske ligaen, og det skapes spennende og morsomme historier som publikum bør få vite om hver eneste uke.

Nå leter vi etter flere kolleger som kan hjelpe oss med å skrive om de ulike spillene på en profesjonell og engasjerende måte. Gamer.no søker dedikerte, oppdaterte og selvdrevne frilansere som vil jobbe med nyheter, intervjuer, guider eller reportasjer om det norske miljøet og norske proffspillere i utlandet.

Vi forventer at våre e-sportskribenter jobber selvstendig, og tar tak i nyheter som dukker opp på egen hånd. Det lønner seg også å være åpen for å skrive om ting som skjer i andre spill enn favorittspillet. Det handler ikke så mye om det tekniske i spillet, men heller om personene man prater med.

Som e-sportskribent på Gamer.no kan du få mulighet til å reise på arrangementer i Norge og utlandet der du møter fremadstormende talenter og noen av dagens største stjerner.

Betalt per artikkel

Gamer.no betaler et fast honorar per artikkel. Vi tilbyr også et morsomt og lærerikt miljø, hvor du får en unik mulighet til å utvikle deg som skribent samtidig som du når ut til over 20 000 lesere hver eneste dag.

Virker dette interessant for deg? Send oss gjerne en e-post med et par prøvenyheter formet og bygget opp på samme måte som andre nyhetssaker eller reportasjer om e-sport på Gamer.no. Skriv også noen linjer om deg selv, hvor lenge du har fulgt norsk e-sport og hvorfor du passer som frilanser hos oss.

Send søknaden på e-post til mathias@gamer.no. Husk å oppgi kontaktinfo som telefon og adresse. Alle som søker som skribent på Gamer.no må være fylt 18 år eller runde 18 år i løpet av de neste månedene.

Det er ingen søknadsfrist, og alle søknader blir besvart. Tidligere erfaring er ikke et krav, men et pluss.

Siste fra forsiden