Konkurranse

Vinn Battlefield 2142-effekter

Lyst på en tøff t-skjorte, en termokopp og en nøkkelring i Battlefield 2142-stil? Da bør du delta i denne konkurransen.

I Battlefield 2142 foregår alt i fremtiden, og gårsdagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition ) gått til kamp mot hverandre.

Dette kan bli ditt.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, får vi rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om en ny spillmodus, nye muligheter for kommandørene og en omfattende "buddy"-liste.

Vi har dessverre ingen spill å dele ut denne gangen, men har imidlertid fått tak i tre nøkkelbånd, tre termokopper og tre t-skjorter med Battlefield 2142-illustrasjon på. Dette deler vi ut til tre tilfeldig utvalgte lesere som svarer korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken vurdering fikk Battlefield 2142 i Gamer.no sin anmeldelse?

Hvor mange oppdateringer (patcher) er sluppet til Battlefield 2142 sålangt (9. november)?

Supreme Commander er en helt ny grad i Battlefield 2142. Hvor mange spillere kan inneha denne til enhver tid?

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 16. november. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden