Konkurranse

Vinn Conker og Xbox Live-kit

Sammen med Microsoft gir vi dere nå mulighet til å vinne Xbox-spillet Conker: Live and Reloaded, en stilig t-skjorte og et Xbox Live-kit.

Det lille ekornet Conker inntar straks Xboxen i Conker: Live and Reloaded. Microsoft reklamerer med intense moduser for offline and online spilling. Blant annet skiltes det med en historiedreven modus og deathmatch, som kan spilles via Xbox Live eller System Link. Som en av seks slåssespesialister kan man konkurrere i kampanjer som omhandler "Old War" eller "Future War". Altså den gamle krigen, eller fremtidskrigen. Det er også mulig å spille på lag med hverandre.

Det blir lovet mengder med action, humor, og ufortjent vold og insinuasjon som Conker har blitt kjent for. Spilleren kan vinne medaljer, opparbeide seg status på en ranking-liste, samt laste ned materiell via Live-tjenesten. På kjøpet vil spilleren også få det kritikerroste singleplayer-spillet Conker's Bad Fur Day, spesiallaget for Xbox med ny og forbedret grafikk.

De som svarer rett på våre to spørsmål, blir med i trekningen av ett Xbox Live-kit, to spill og tre t-skjorter, fordelt på tre vinnere.

Når kom Nintendo 64-versjonen av Conker?
1999
2000
2001

Hvem har utviklet Xbox-versjonen?
Rare
Insomniac Games
Naughty Dog

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 08:00 torsdag 30. juni. Da stenges konkurransen, og vi utlyser vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden