Konkurranse

Vinn Counter-Strike på Xbox

Førstkommende fredag lanseres Counter-Strike - et av verdens mest populære spill - på Xbox. Microsoft kjører på med en turnering i Oslo og vi holder en konkurranse hvor du kan vinne spill og effekter.

Counter-Strike for PC er verdens mest populære Internett actionspill. 100 000 mennesker spiller Counter-Strike når du leser dette. På fredag får Counter-Strike endelig sin konsolldebut eksklusivt på Xbox. Konsollversjonen vil ha en rekke forbedringer på spillbarhet og grafikk. Helt nye multiplayer-brett, ett nytt antiterrorist-lag, et nytt terrorist-lag og nedlastbare brett via Xbox Live er blant noen av tilleggene. ndre via Xbox Live-tjenesten. Kommunikasjonsverktøyet i Xbox Live vil gjøre dette til en helt ny Counter-Strike-opplevelse. Spillet støtter også HDTV og Dolby 5.1-lyd.

Ved å svare på noen enkle spørsmål kan du vinne spill eller en fet rakettkaster med to Pepsi-er og en plakat. Her er spørsmålene:

1. Hvem utvikler Xbox-versjonen av Counter-Strike?

2. Hvor mange multiplayer-brett kommer med Xbox-versjonen?

3. Hvilke klaner er invitert til Counter-Strike-turnering i Oslo på fredag?

Svarene sendes i en epost til cs@gamer.no. Husk å legge ved fullt navn, addresse og annen kontaktinformasjon vi vil trenge. Vinneren trekkes om en ukes tid. Lykke til!

Siste fra forsiden