Konkurranse

Vinn Football Manager 2009

Spill og effekter gis bort

Vi gir bort årets managerspill, og tilhørende ølglass, kaffekopp, kulepenn og musmatte.

En av de største nyhetene i det nye Football Manager er en kampmotor i full 3D. Dermed kan du få et enda mer realistisk innblikk i hvordan spillerne dine oppfører seg. Videre får vi en dypere mediefunksjon, der journalister faktisk husker hva du sier på pressekonferanser.

Seks slike pakker i premiepotten.

Videre er treningsdelen utvidet slik at du kan pålegge spillere ekstratening for å lære dem spesialegenskaper som finter og supre frispark. Interaksjonen med styret er styrket, og du har bedre kontakt med assistenttreneren din under kampene. Du kan også spille som kvinnelig manager i Football Manager 2009.

– Berusende og livsfarlig

Mikael Harstad Groven gav spillet 9 av 10 i sin anmeldelse her på Gamer.no, og mener det er både berusende og livsfarlig:

– Større fotballnytelse er det enkelt og greit ikke mulig å få i spillform. Dessverre er det slik at Football Manager 2009 er så bra at det sluker deg med hud og hår, du blir avhengig av denne statistikkorgien – i hvert fall når det går bra. Derfor bør du si i fra til sjef, familie og venner før du setter i gang, skriver han.

Nå kan dette spillet, samt matchende ølglass, kaffekrus, kulepenn og musmatte bli ditt. Vi har sikret oss seks slike pakker. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. I hvilket år skiftet serien navn fra Championship Manager til Football Manager?
  1. Hvilken klubb signerte nettopp en avtale om å bruke Football Managers database i sin jakt på nye spillere?

Konkurransen er åpen frem til klokken 10 fredag 21. november. Vinnerne blir kontaktet på e-post, og annonsert i en egen artikkel her på Gamer.no senere samme dag.

Siste fra forsiden