Konkurranse

Vinn Jade Empire med effekter og Xbox Live

Vi har fått mulighet til å dele ut Jade Empire-spill, lykkekaker og rislamper spesiallaget for Jade Empire til våre lesere. Dette, pluss et gratis årsabonnement på Xbox Live kan bli ditt hvis du svarer riktig på tre spørsmål.

De som er vant med tidligere Bioware-rollespill vil utvilsomt få seg en liten overraskelse første gang de ser Jade Empire, som ikke akkurat minner om det Bioware har gjort før. Her ser Bioware ut til å ha lagt bort de tradisjonelle rollespillterningene og fokusert på kamp i sanntid. Du får til og med en slags "bullet-time"-funksjon som lar deg massakrere motstanderne dine i sanntid, mens de beveger seg i sakte film.

En av spillets spennende og nyskapende muligheter er at du kan rekruttere andre karakterer til å hjelpe deg. Disse kalles agenter, og du kan beordre dem til å fullføre oppdrag på dine vegne. De ulike karakterene har sine unike talenter og egenskaper, så det blir viktig å bruke dem til det de er best til. Din egen karakter kan du skreddersy helt fra starten av, og gjennom spillets gang kan du utvikle han eller henne i den retningen du selv vil.

Frem mot lanseringsdagen vil lesere av Gamer.no få mulighet til å vinne Jade Empire-spill, Xbox Live-abonnement, rislamper og lykkekaker for å sette den rette stemningen når spillet skal fyres opp. Alt dere trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på følgende spørsmål:

Når slippes Jade Empire i Norge?
22. april
29. april
6. mai

Hvilket lands kultur er verdenen i Jade Empire inspirert av?
Japan
Kina
Korea

I hvilket år ble Xbox lansert i Norge?
2000
2001
2002

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 08:00 dagen før lanseringsdagen. Da stenges konkurransen, og vi utlyser vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden