Konkurranse

Vinn radiostyrt Juiced-bil

Lyst til å vise frem ditt Juiced-talent utenfor stua? Her har du en fet radiostyrt bil som kan bli din hvis du er flink til å designe stygge biler.

Bilspillet Juiced henter inspirasjon fra gateracingmiljøene vi kjenner fra filmer som 2 Fast 2 Furious. Gameplayet inneholder simulatorpregede aspekter samtidig som det låner mye fra raske og heftige arkadespill. Spillet inneholder over 50 lisensierte biler, fra alle de største bilfabrikantene. I Juiced er det imidlertid bare tapere som kjører biler som kommer rett fra fabrikken, og spillet inneholder hundrevis av autentiske deler som kan kjøpes og installeres i bilen din.

Enspiller-delen inneholder en ikke-lineær kampanje hvor spilleren gradvis bygger seg opp fra et null med en liten fillebil til en respektert og fryktet fører av et monster av en bil. Ved å vinne løp tjener karakteren penger som kan brukes til å oppgradere bilen eller kjøpe ny.

Vi har fått tak i en rålekker radiostyrt Juiced-bil i størrelsesorden 1:10 fra QD-Racer. Bilen leveres komplett med digital fjernkontroll med rekkevidde på 30 meter, oppladbart batteri og lader. Bilen kjører i 17 km/t, men kan tunes til mer enn 60 km/t. Så glade som vi er i leserne våre, beholder vi den naturligvis ikke selv. I tillegg til bilen, får vinneren et gavekort på 300 kroner hos den danske nettbutikken Morfars.dk, som kan brukes til hva man ønsker innen tillegsutstyr.

Hvis du vil ha denne bilen, må du vise oss at du virkelig mestrer modifisering av biler. Vi oppfordrer leserne til å designe den styggeste bilen dere klarer i spillet. Send deretter et skjermbilde av bilen til juiced@gamer.no for å delta i konkurransen. Merk mailen med "Juiced-konkurranse". Vinneren blir utlyst i en egen artikkel onsdag 13. juli. Lykke til!

Siste fra forsiden