Konkurranse

Vinn Saga of Ryzom-spill og effekter

I samarbeid med Arctic-Light, som markedsfører online rollespillet Saga of Ryzom i Norge, har vi fått tak i tre spill og masse kult tilbehør. Dette kan bli ditt om du svarer riktig på to enkle spørsmål.

I tillegg til de tre spillene med 30-dagers prøvetid, har vi i premiepotten denne gangen tre t-skjorter, to capser og en kul musmatte i plast. Alt dette kan bli ditt, om du svarer riktig på følgende to spørsmål:

  • Hva heter utviklerstudioet bak The Saga of Ryzom?
  • Hva heter nordmannen som står bak musikken spillet?

Alle svar skal sendes til ryzom@gamer.no. I emnefeltet skal det stå "Ryzom-konkurranse". Bidragsytere som forandrer emnefeltet i e-posten til noe annet blir ikke nødvendigvis med i trekningen. Husk å oppgi navn, adresse og telefonnummer du kan nås på om nødvendig.

The Saga of Ryzom er et nytt MMORPG-spill som foregår på planeten Atys. Du får tilgang til fire ulike raser, og spillet har et svært fleksibelt karakter-system som lar deg forandre på alt utseendemessig. Ører, lengde på nesen, kroppsfett og så videre. Du kan også utvikle dine egne trylleformer om ønskelig. Spillet kaster deg ikke hodestups inn i avgjørelser om hva du skal være, og hva du skal spille. I Ryzom skal du utvikle deg sakte, men sikkert. I følge utviklerne har guild-systemet mye å si. Verden i seg selv vil også bli forandret alt etter som hva spillerne foretar seg.

Siste fra forsiden