Vinnere av FlatOut og t-skjorter

For noen uker viftet vi med to valgfrie versjoner av bilspillet FlatOut og t-skjorter. Nå har vi endelig kåret to lykkelige vinnere.

Med en realistisk skademodell skal bilinteresserte over hele verden fristes av nok et bilspill hvor det viktigste er å komme i mål - og sørge for at ingen andre gjør det. Banemannskapet frister deg med det samme på banefronten, der gjerder kan knuses, skilt kan rives ned og dekkene som skal stoppe deg i din ville ferd på vei utenfor allfarvei kan bli spredd for alle vinder.

Karrieremodus og nettverksspill er noen av mulighetene som utviklerene kan friste med. Etter hvert som inntektene øker og løpene blir vunnet, åpner det seg nye muligheter for enhver hobbyracer. Kraftigere biler kan kjøpes, nye baner blir tilgjenglig og en egen stuntmodus er tilgjenglig for de som føler for litt utradisjonell lek med bil.

Her er de riktige svarene på spørsmålene vi stilte til de som ville delta i trekningen av et valgfritt FlatOut-spill og t-skjorter:

  1. Hvem har utviklet FlatOut? Svar: Bugbear Entertainment
  2. Hvor mange kan spille samtidig via Internett i FlatOut? Svar: Opp til åtte.

De heldige vinnerne denne gangen ble Aleksander Dellerud fra Oppegård og Tarje Nyberg Karlsen fra Langhus. Begge ønsket seg FlatOut til PC. Vi gratulerer!

Siste fra forsiden