Comfyballs Rocket League Challenge

Vinneren av vår Rocket League-turnering er kåret

Det seirende laget tapte ikke en eneste runde i konkurransen.

Rocket League
Psyonix

DETTE ER COMFYBALLS ROCKET LEAGUE CHALLENGE:

Vis mer

Premiert tre-mot-tre-turnering i samarbeid mellom Gamer.no, PlayStation og Comfyballs. Deltakerne kan velge om de vil spille på PC eller PlayStation 4.

Resultatet:

1. plass: Sniper Carry
2. plass: Sniperkidstompers
3. plass: GoneCasual
4. plass: MythiC Dragons
5. plass: Torskeslukernes Fiskegrok
6. plass: Team Rocket

Premiene:

1. plass: 1500 kroner, tre PlayStation-headset og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

2. plass: 600 kroner, tre PlayStation 4 DualShock-kontrollere og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

3. plass: 3x tre måneder PlayStation Plus-medlemskap og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

4.-6. plass: Klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

Torsdag kveld gikk startskuddet for den aller første Rocket League-turneringen i regi av Gamer.no. Hele 126 lag meldte seg på for å kjempe om førsteplassen i Comfyballs Rocket League Challenge, men når lørdagen var omme var det Sniper Carry som stod igjen på toppen av pallen.

Overlegent vinnerlag

Det norsk-svenske laget har virkelig fått vist seg fram i denne konkurransen, og kan skryte av å ha vunnet alle tre kampene i samtlige best-av-fem-runder under hele turneringen. De tok dermed med seg førstepremien på 1500 kroner, tre PlayStation-headsets og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner.

– Turneringen gikk som planlagt for oss, vi var ganske sikre på førsteplass selv om vi fikk god motstand i noen kamper, forteller Martin "Sniperkid138" Wiulsrød, laglederen for Sniper Carry, til Gamer.no.

I finalerunden slo de Sniperkidstompers, som fikk med seg 600 kroner, tre PlayStation 4 DualShock-kontrollere og klær fra Comfyballs til en verdi av 900 kroner for innsatsen sin.

Populært spill

Rocket League minner om fotball med racerbiler.

Inspirasjonen til å avvikle turneringen kom etter å ha sett det voldsomme engasjementet for brukerturneringen som arrangeres av Fredrik «BuerNOR» Buer Pedersen. Sistnevnte tok seg også av administrasjonen av denne turneringen, som ble vist og kommentert av kameratene Anders Skjulestad (25) og Jørgen Heie (26) på Twitch.tv-kanalen til Bamble Dream Team.

– Hele arrangementet var veldig bra gjennomført til å være første gang, vi setter stor pris på at noen tar tak i den norske Rocket League-scenen og vi krysser fingrene for at det vil fortsette å vokse, forteller Wiulsrød.

Opptaket av hele finaledagen kan sees nederst i saken.

Fotball med racerbil

Rocket League har vært en favoritt siden utgivelsen tidligere i år. I spillet konkurrerer to lag mot hverandre, hvor hver av spillerne styrer sin egen bil som blant annet kan hoppe, snurre og kjøre på vegger. Ved hjelp av denne bilen skal de score flest mulig mål, i en fotballlignende setting, i løpet av en gitt mengde tid.

Rocket League fikk strålende tilbakemeldinger fra vår anmelder:
– FIFA kan ta seg en bolle »

Les også
Anmeldelse: Rocket League
Her kan du se finaledagen i reprise.

Gamer.no lyktes ikke i å komme i kontakt med noen av finalelagene.

Siste fra forsiden