Virtua Tennis 2009 til Wii

SEGA vil gi oss mer enn bare en virtuell tennisalbue i mai.

Sist gang fikk ikke Wii være med de store gutta å leke. Nå er Virtua Tennis 3 et avsluttet kapittel og Nintendo er inne i varmen hos SEGA igjen.

Virtua Tennis 2009 ser ikke ut til å skulle revolusjonere sjangeren denne gangen, men heller gi tennis-tilhengere enda mer å sette tenna i. Selve rosinen i pølsa fra SEGA er kanskje en online-modus med world-ranking, også for Wii eiere.

I tillegg til forbedret grafikk og nye spillmoduser skrytes det og av et nytt "Player Creation System" som gir deg muligheten til å lage din egen avatar til bruk i hesblesende tenniskamper. For de litt latere og mer utålmodige blant oss har vi også muligheten til å bare velge en blant de største stjernene fra tennis-universet.

Wii Tennis var en morsom demonstrasjon av mulighetene med Wii da det kom ut sammen med konsollen for litt over 2 år siden. Det forble imidlertid en demonstrasjon forbeholdt bestemødre og fuktige kvelder med kjente. Det største aberet var kanskje den unøyaktige Wiimoten som til tider kunne være noe frustrerende. Nå kan det se ut som om SEGA har lært av denne feilen.

Ryktene skal ha det til at Nintendos nye Wiimote-tilbehør, Motion Plus skal være støttet i Virtua Tennis 2009. Med den lover Nintendo at Wiimoten gjør det den skulle gjort fra starten av, nemlig nøyaktig gjengivelser av av dine bevegelser med kontrollen.

Hvis dette ryktet stemmer kan det hende vi endelig får en god grunn til å svinge på Wiimoten!

Virtua Tennis 2009 er ventet å gi verden tennisalbue i mai på Wii, Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Siste fra forsiden