Virtuell poker til Europa

Poker er i vinden for tiden, og nå inntar snart World Championship Poker 2 de europeiske spillbutikkene.

World Championship Poker 2 har allerede blitt lansert i USA, hvor det jevnt over har fått rimelig gode omtaler (til pokerspill å være). Nå har britiske Oxygen kunngjort at de vil bringe spillet til europeiske butikker, og lanseringen skal etter planen finne sted i april.

World Championship Poker 2 kommer til PC, PS2, PSP og Xbox, og setter deg ned med pokerbordet, hvor du må prøve å vinne over kjente pokerfjes som Howard Lederer og Annie Duke. Spillet er utviklet av Crave Entertainment, og kommer med 14 forskjellige pokervariasjoner, avansert kunstig intelligens og muligheten til å prøve å lure motstanderne ved hjelp av bløffing og slikt.

Dessuten fortelles det at du vil kunne forbedre spillfiguren din ved hjelp av et rollespillsystem (selv om det ikke fortelles nøyaktig hvordan dette foregår) og at du kan velge hva slags tøy han eller hun skal ha på seg. Ellers loves vi både simulering og arkademoduser, slik at spillet skal appellere til både erfarne pokerspillere og tilfeldige spillere. PS2-versjonen støtter forøvrig Eye-Toy-kameraet fra Sony.

Siste fra forsiden