Vivendi kunngjør Eragon

Vivendi har fortalt at de jobber med spill basert på den kommende fantasy-filmen Eragon.

Filmen Eragon er inspirert av en bok av forfatteren Christopher Paolini, og foregår i en fantasiverden med drager, magi og mektige hærer. Handlingen drageridderen Eragon, som finner ut at han alene har evnen til å redde (eller ødelegge, om han så velger) et mektig imperium.

Vivendi har kunngjort at de vil lansere Eragon-spill til PS2, Xbox, Xbox 360, PC, PSP, DS og GBA i november. Versjonene til de store konsollene og PC utvikles av Stormfront Studios, mens Amaze Entertainment tar seg av de håndholdte konsollene.

Versjonen til konsoll og PC kommer med intense slag hvor spillerne kan benytte seg av et avansert kombinasjonssystem og magiske formularer for å kjempe seg forbi de mange fiendene i deres vei. Dessuten får de sette seg på ryggen til mektige drager og kjempe i luften mot andre drager og fiender på bakken. Spillet kommer også med støtte for kooperativ flerspiller (for to spillere).

Versjonen til DS er et actionfylt kamprollespill hvor du får bruke den trykksensitive skjermen til å kaste magiske formularer. Ellers loves vi en unik angrepsmodus som bruker begge skjermene, samt opplåsbare minispill hvor spillerne får praktisere magi og ri på mektige drager. GBA-versjonen er et turbasert rollespill med ni spillbare figurer og fullstendige muligheter for å skreddersy egenskapene deres.

Eragon til PSP fokuserer på luftkamp på drageryggen, og lar opp til fire spillere kjempe mot hverandre på syv ulike arenaer. Her får vi også et omfattende historiemodus som tillater spillerne å oppleve sagaen fra dragens perspektiv. Ellers loves vi tolv opplåsbare spilltyper. For mer informasjon om Eragon-spillene kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden