Vivendi kunngjør Scarface

Den klassiske og brutale gangsterfilmen Scarface blir spill, men vi må vente et helt år før vi får teste det.

Scarface er en av tidenes mest kjente gangsterfilmer, og har vært en inspirasjonsfaktor for en rekke spilldesignere gjennom tidene. Rockstar North sitt GTA 3 benyttet seg faktisk av filmens musikkspor (du kunne høre dette på flere radiokanaler, blant annet Flashback FM), som viste seg å passe spillet helt utmerket.

Nå er Vivendi Universal i gang med å lage et spill basert på denne filmklassikeren. Scarface vil komme ut til "spillkonsoller verden over" (en frase som ser ut til å utelukke en PC-versjon, men dette finner vi utvilsomt ut mer om etter hvert) til høsten neste år. Spillet vil være et tredjepersons actionskytespill, og utvikles av Radical Games.

Spillet følger filmens hovedperson, den brutale og hensynsløse gangsteren Tony Montana (spilt av Al Pacino i filmen), i en verden full av kriminalitet og vold. Du får blant annet oppleve åttitallets Miami, øygruppen Florida Keys og Bahamas mens du driver med smugling, ordner forretningsavtaler og kjemper mot politi og rivaliserende gangstere. Spillets historie vil være skrevet av David McKenna (som har jobbet som skribent på filmer som American History X, S.W.A.T.).

Siste fra forsiden