VM i FIFA-spilling starter nå

Hersker du over vennene dine i FIFA 06? Vel, kanskje du bør vurdere å melde deg på det virtuelle FIFA-verdensmesterskapet?

For andre år på rad arrangeres det et virtuelt verdensmesterskap i FIFA-spilling på Xbox. FIFA Interactive World Cup 2005 (FIWC) foregår både off- og online, og vinneren vil få tittelen FIFA Interactive World Player 2005. Denne tittelen overrekkes på årets prestisjefylte FIFA World Player Gala i Zürich den 19. desember, side om side med noen av verdens aller største fotballstjerner.

Verdensmesterskapet har avspark i oktober, og i Norge vil det holdes en lokal turnering hvor den beste spilleren vinner en tur til den regionale turneringen i Paris (som foregår på Carrousel de Louvre lørdag 10. desember). Den norske turneringen finner sted 3. desember i loungen på Ullevål stadion. For å registrere deg må du sende e-post til Silje Thoresen hos Microsoft. Det vil også være mulig å kvalifisere seg via FIWC 2005 Xbox Live Tournament, som foregår helt til 11. november.

Alternativt kan du registrere deg direkte på en av de regionale turneringene (som foregår i London, Sao Paulo, Seoul, Johannesburg, Los Angeles, Sydney, Köln og Paris), men da må du naturligvis være til stede den dagen den regionale turneringen i denne byen starter. For mer informasjon om hvordan du kan melde deg på mesterskapet, kan du besøke FIFA sitt nettsted.

Vinnerne av de regionale finalene får en plass i finalen, som går av stabelen i London den 18. desember. I tillegg får de en tur for to til Tyskland, hvor de får se en fotballkamp i det ekte fotballverdensmesterskapet. Og, som om ikke dette var nok, får de en Xbox 360 og en kopi av FIFA 06.

Hvert lands vinner av FIWC 2005 Xbox Live Tournament vil også få en reise til London, hvor de får delta i en turnering hvor de to beste går videre til hovedfinalen som er samme dag. I tillegg belønnes de med en Xbox 360.

Siste fra forsiden