Walken og Fishburne i True Crime 2

Activision har fortalt at de har sikret seg en rekke fremstående skuespillere for True Crime: New York City.

Etterfølgeren til det suksessrike True Crime er på vei, og Activision har også denne gangen sikret seg stemmen til Hollywoods sjefsskurk nummer én, Cristopher Walken. Nå ser han imidlertid ut til å få en litt større rolle i spillet enn i forgjengeren, hvor han kun lot høre fra seg som spillets forteller.

I True Crime: New York City spiller han FBI-agenten Gabriel Whitting. Lovens lange arm forsterkes også av Mickey Rourke, som spiller NYPD-offiseren Terrence Higgins, Esai Morales, som har fått rollen som sjefen for politiets "Organized Crime"-enhet og Marisa Hargitay som spiller politikvinnen Deena Dixon.

På den andre siden av loven finner vi narkobaronen Isaiah "The King" Reed, som spilles av Laurence Fishburne. Hovedpersonen i spillet er Isaiahs sønn, Marcus Reed, som har bestemt seg for å svikte familebedriften og gått over til politiets side. Marcus Reed spilles av den fremadstormende skuespilleren Avery Waddell. Til sist kan vi fortelle at Traci Lords spiller madam Cassandra Hartz.

Spillet begynner med at mentoren til Marcus Reed har blitt drept, og Marcus vil finne den ansvarlige. Ved siden av hovedoppdraget må vår han holde orden i New Yorks gater for å unngå at det samler seg søppel og vemmelige mennesker. Mindre kriminalitet betyr renere og penere områder.

Spilleren kan gjøre seg fortjent til nye politivåpen- og biler, men også kjøpe granater, flammekastere og spesiallagde kjøretøyer på svartebørsen. Både motorsykler og biler kan brukes til å utføre en "drive-by". Bruk av GPS har gjort det mulig å skape et detaljert Manhattan, inkludert kjente steder og landemerker som Harlem, Chinatown, Hell’s Kitchen og Times Square.

Siste fra forsiden