Warlords til DS

Strategy First har kunngjort at det turbaserte strategispillet Warlords kommer til DS, sammen med Jagged Alliance II og Disciples II.

Warlords er en serie turbaserte strategispill som minner litt om Heroes of Might & Magic-spillene. Det første Warlords-spillet kom i 1990, og til nå har serien fått fire spill, pluss noen avstikkere som sanntidsstrategispillene i Warlords Battlecry-serien. Warlords-skaperne Infinite Interactive jobber dessuten med et hjernetrimspill som heter Puzzle Quest: Challenge of the Warlords.

Warlords fra 1990

Nå har den kanadiske utgiveren Strategy First kunngjort at Warlords kommer til DS. Det er Glyphic Entertainment som står for utviklingen av DS-versjonen. Her må spillerne samle sammen store hærer (bestående av 28 forskjellige typer fabeldyr og fantasivesener), erobre mektige byer, ta på seg farlige oppdrag og benytte seg av magiske gjenstander.

Spillet kommer med 20 innebygde scenarier, samt mulighet for å spille på tilfeldig genererte kart. Opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre, enten på samme DS ("hot seat") eller ved hjelp av trådløst nettverk. Handlingen foregår på fire forskjellige terrengtyper (steppe, ørken, ødemark og tundra), avansert kunstig intelligens og flott grafikk og lyd.

I pressemeldingen om Warlords for DS fortalte Strategy First at de også jobbet med DS-versjoner av Jagged Alliance II og Disciples II. Sistnevnte kom de også med litt informasjon om. Spillet blander strategi og rollespillelementer, kommer med over 200 animerte figurer, over 100 magiske formularer, fire unike kampanjer, flerspiller for opp til fire spillere og avansert kunstig intelligens.

Siste fra forsiden