Call of Duty: Warzone

Warzone fjerner kamphelikoptre som midlertidig fiks for ødeleggende feil

Setter stopper for usynlige spillere.

Activision

Onsdag rullet Activision ut en omfattende oppdatering til Call of Duty: Warzone. Oppdateringen introduserer blant annet våpen fra Black Ops Cold War og en helt ny battle royale-modus, men den har også fått med seg en feil som ødelegger for opplevelsen.

Call of Dutys nyeste helikopter skaper problemer.
Activision

Ved å trikse litt med Warzones nye kamphelikoptre oppdaget spillere nemlig at de kunne gjøre seg usynlige og nærmest udødelige – et ganske stort problem i et skytespill.

Feilen spredte seg som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før hver eneste kamp hadde usynlige spillere som prøvde å snike til seg gratis seire.

Midlertidig fiks

Som svar på problemet har Raven Software – som tilsynelatende har tatt over arbeidet med Warzone – valgt å fjerne kamphelikoptrene.

På Twitter skriver utvikleren at dette er et midlertidig tiltak mens teamet prøver å finne en permanent løsning. Hvor lenge spillere må vente er ikke klart, men i mellomtiden vil vanlige helikoptre fortsatt være på plass i spillet.

Sett bort ifra startvanskene har den nye Warzone-oppdateringen hittil fått en god mottakelse. Den nye Resurgence-modusen byr på en mer actionfylt opplevelse med opptil 45 spillere, i lag på tre, på et mye mindre kart. Så lenge én på laget fortsatt er i live kan medspillere vende automatisk tilbake til kampen noen sekunder etter man dør.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Call of Duty: Black Ops Cold War »

Siste fra forsiden