Wild Earth er ferdig

Safarispillet Wild Earth (til PC og Xbox) er ferdigutviklet, men utviklerne har kunngjort at de har droppet Digital Jesters, og er på jakt etter en ny utgiver.

Utviklerne av safarispillet Wild Earth, hvor du får rollen som fotojournalist i den afrikanske villmarken, har kunngjort at spillet deres er ferdigutviklet. Samtidig har de valgt å droppe partnerskapet med den britiske utgiveren Digital Jesters, etter som selskapet de har utgivelsesavtale med ikke lenger er i stand til å oppfylle kontrakten de to selskapene har.

Folkene bak Digital Jesters er i ferd med å bli en del av et nytt selskap som heter DJ Group. I forrige uke kunngjorde de at de ville lansere Wild Earth tidlig neste år, men amerikanske Super X Studios ønsker seg fortsatt en ny partner (sannsynligvis etter å ha hørt skrekkhistorier fra andre utviklere som har latt Digital Jesters gi ut spillene deres). De ønsker imidlertid Digital Jesters lykke til videre.

Da Digital Jesters kunngjorde at verdiene deres ville bli en del av DJ Group, fortalte de blant annet at de ville gi ut spill under flere merker, deriblant Monte Cristo. Dette reagerte den franske spillutgiveren på, som nå har understreket at de ikke er en del av DJ Group, og at de kun har gitt DJ distribusjonsrettigheter for enkelte av spillene deres.

I tillegg forteller de at forholdet deres til DJ for øyeblikket ikke går videre, etter som DJ fortsatt ikke har oppfylt finansielle løfter. Monte Cristo og Super X Studios er de to siste i en tilsynelatende endeløs rekke studioer som har klaget på Digital Jesters, som ikke kommer til å få noen lett oppgave i forhold til å gjenvinne tilliten de har mistet i spillmarkedet.

Siste fra forsiden