World of Warcraft: Dragonflight - dato

World of Warcraft: Dragonflight har fått slippdato

Nettrollespillets neste utvidelse kommer i november.

Fem måneder etter at Blizzard dro sløret av World of Warcraft: Dragonflight, er datoen satt for utvidelsen. Den kommer 28. november, avslørte utvikleren denne uka.

Turen går til Dragon Isles i november.
Blizzard

Samtidig med datokunngjøringen fikk vi også en ny trailer for Dragonflight. Videoen, som du kan se over, viser litt av det som venter i det neste store kapittelet for World of Warcraft.

Ekspansjonen har, som navnet tilsier, fokus på drager. Her kommer en ny raser, kalt Dracthyr, og den medfølgende Envoker-klassen. I tillegg får spillere utforske det nye området Dragon Isles og kjempe seg opp til nivå 70.

Videre lover Blizzard endringer til talenttrær for samtlige klasser, samt en overhaling av yrker og brukergrensesnittet. Selvfølgelig venter også nye gruppeområder, og 12. desember åpner dørene for Dragonflights første raid – Vault of the Incarnates.

Ellers i World of Warcraft-land ble Classic-utgaven av nettrollespillet akkurat oppgradert til Wrath of the Lich King. De som spiller World of Warcraft Classic kan dermed ta turen til Northrend, og ta opp jakten på superskurken Arthas Menethil.

LES OGSÅ: Nå skal World of Warcraft la Alliance og Horde spille sammen »

Siste fra forsiden