World of Warcraft får en stor oppdatering denne uken

Blizzard introduserer nye oppdrag, flere gruppeområder og mye mer.

World of Warcraft-oppdatering 7.2 – kalt The Tomb of Sargeras – ankommer europeiske servere den 29. mars. Oppdateringen ble først annonsert i november i fjor, og nå har Blizzard gitt oss mer informasjon om hva spillere kan vente seg.

Den nye World of Warcraft-oppdateringen byr på nye eventyr.
Blizzard

I Tomb of Sargeras legges fokuset igjen på The Broken Isles, området der Legion-ekspansjonen hadde sitt utgangspunkt. Turen går tilbake til øygruppen, der spillere får opprette nye baser i et forsøk på svekke The Burning Legions invaderende demonstyrker.

Området vil by på en helt ny historie, med mange nye oppdrag, sjefskamper og skatter å oppdage. Man kan også assistere krigføringen ved å opprette spesielle bygninger, som gir spillere et løft i kamp.

Flere utfordringer

Etter at man har utført de første oppdragene på The Broken Isles, kan spillere besøke Cathedral of the Eternal Night – et gruppeområde for opptil fem spillere. Her venter fire nye sjefskamper, og selvfølgelig en haug med utstyr for de som kommer fra det med livet i behold.

Tomb of Sargeras introduserer nye måter for spillere å kjempe mot hverandre.
Blizzard

Tomb og Sargeras-oppdateringen skilter også med en spennende nyhet for de som foretrekker å kjempe mot andre spillere. I likhet med blant annet Overwatch får World of Warcraft spesielle «PVP Brawls», som annenhver uke introduserer en ny vri til spillets spiller-mot-spiller-moduser.

I tillegg frister Blizzard med muligheten til å fly i The Broken Isles, en ny kamparena for kjeledyr, små og store endringer til klasser og enda mye mer. På spillets nettside kan du se en full liste over alt som blir nytt i Tomb of Sargeras.

Blizzard har også andre prosjekter på gang.
Utvikleren pusser blant annet opp StarCraft »

Siste fra forsiden