StarCraft: Remastered er avduket – se hvordan det ser ut

Blizzard pusser opp det banebrytende spillet, og slipper det til sommeren.

Blizzard skal gi ut en oppusset versjon av StarCraft og utvidelsen StarCraft: Brood War. Prosjektet heter StarCraft: Remastered, og skal slippes allerede til sommeren. Dette ble annonsert søndag av Blizzard-sjef Mike Morhaime på «I <3 StarCraft»-arrangementet i Korea, ifølge en pressemelding.

StarCraft: Remastered
Blizzard Entertainment

Med StarCraft: Remastered får det sjangerdefinerende strategispillet en stor overhaling. Historiedelen og flerspillerdelen får en oppløsning på 4K UHD, oppdaterte og nyinnspilte versjoner av musikksporene og dialog fra spillet, og animerte illustrasjoner i kampanjedelen som skal presentere historien om Kerrigan, Raynor og Tassadar på en ny måte.

Slik så StarCraft ut, til sammenligning.
Blizzard Entertainment

I tillegg skal spillet by på noe Blizzard kaller «advanced matchmaking», og lempes inn med resten av Blizzards spill i nettspillingsklienten deres. Skylagring, «custom maps» og språkstøtte for 13 land er også på plass.

Som du kan se i skjermbilder og traileren øverst, har spillet fått noen moderne tilpassinger. Du kan også se flere bilder på produktsiden til StarCraft: Remastered.

Man ser mer av skjermen, og får det hele i et widescreen-format. Utover dette skal det ikke være store forandringer på selve spillet. Blizzard lover at selve balansen i spillet, som de har finpusset i de mange årene siden lansering, ikke røres, noe som gjør at trofaste spillere kan hoppe rett inn igjen og knuse motstandere over nett.

StarCraft: Remastered kommer til Windows og Mac en gang i sommer.

I høst endret Blizzard noe ganske betydelig.
Etter 20 år kvitter Blizzard seg nå med Battle.net-navnet »

Siste fra forsiden