World of Warcraft - Visions of N'Zoth

World of Warcraft introduserer to nye spillbare raser

Nusselige rever for Horde og kyborg-gnomer for Alliance.

Siden lanseringen av World of Warcraft Classic har millioner av spillere stilt opp for å gjenoppleve den opprinnelige versjonen av nettrollespillet. Den moderne varianten putrer riktignok også videre, og denne uken dro Blizzard sløret av den neste store oppdateringen for World of Warcraft: Battle for Azeroth.

Volpera-rasen slutter seg til Horde.
Blizzard

Visions of N'Zoth – som oppdateringen heter – introduserer flere nyheter til spillet, inkludert to spillbare raser. De søte og revelignende Vulpera slutter seg til Horde-fraksjonen, mens de kortbeinte kyborgene Mechagnomes hopper over på Alliance-siden.

Alliance får med seg Mechagnomes.
Blizzard

Som med andre Allied Races krever Vulpera og Mechagnomes at spillere oppfyller visse krav før man kan spille som dem. Klarer du det vil du etter hvert få muligheten til å sikre deg rasenes unike ridedyr, lover Blizzard.

Gamle guder

Som navnet tilsier skal oppdateringen handle om den gamle guden N'Zoth. Spillere tar opp kampen mot den nye trusselen og World of Warcraft-sjef Ion Hazzikostas lover flust med tentakler og annet grøss.

Ute i den åpne verden kan man forsvare områder som angripes av N'Zoths undersåtter. De som lykkes får muligheten til å oppleve såkalte Horrific Visions, gruppeområder for fem spillere som viser alternative fremtider for spillets byer. Visions of N'Zoth byr også på et nytt raid, kalt Ny'Alotha, The Waking City, med over 12 sjefsfiender å kverke.

Hyggelig sted.
Blizzard

Ellers kunne Hazzikostas avsløre en overhaling til World of Warcrafts Auction House. Utviklerteamet har revet ut innmaten og satt sammen splitter nye systemer, inkludert muligheten til å kjøpe deler av det noen selger, i stedet for å måtte lete i år og dag for å finne akkurat riktig mengde til riktig pris.

Alt dette og mer er tilgjengelig for testing nå via spillets testservere. For de som heller vil vente på den offisielle lanseringen er det enda ikke klart når oppdateringen faktisk rulles ut, men trolig er det ikke snakk om veldig lenge. Du lese mer mer om Visions of N'Zoth via Blizzards nettsider.

Utvikleren bekreftet også tidlig lansering for nytt WoW Classic-innhold.
Gruppeområdet Dire Maul kommer så snart som mulig »

Siste fra forsiden