World of Warcraft-orkene kan snart ta turen til kiropraktor

Rasen skal endelig få stå med rak rygg.

Blizzard/Wowhead

Etter 14 år med elendig holdning – og trolig store ryggsmerter – skal de mannlige orkene i World of Warcraft snart få stå med rak rygg. I forbindelse med sommerens Battle for Azeroth-utvidelse introduserer Blizzard nemlig kiropraktorturer for rasen. Det melder nettstedet Wowhead.

Orkene i World of Warcraft har slitt med dårlig holdning i mange år.
Blizzard

Nyheten – som utvikleren hintet til allerede på fjorårets Blizzcon-messe – ble bekreftet under helgens lukkede alfatest av Battle for Azeroth. Som alltid bestemte en gruppe spillere seg for å grave i testens filer, der de kom over bilder av den nye ståstillingen.

Spillere med mannlige orker får velge fritt mellom å stå med bøyd eller rett rygg. Endringen kan utføres når som helst via spillets frisør, der man til vanlig kan betale noen gullmynter for å justere på forskjellige deler av utseendet til figuren sin.

Flere orker på vei

Ved siden av muligheten til å stå oppreist byr Battle for Azeroth også på andre endringer for orkene. Spillsjef Ion Hazzikostas avslørte nylig at de såkalte Mag'har-orkene vil gjøre sitt inntog i den kommende utvidelsen, som del av det nye Allied Races-konseptet.

Den store forskjellen mellom de nye orkene og de spillere har hatt tilgang på siden lanseringen av World of Warcraft er hudfargen. Mens spillets klassiske spillerstyrte orker er grønne, er Mag'har-stammen nemlig brune i huden – slik alle orker var en gang i tiden.

Når Mag'har-orkene ankommer spillet er foreløpig uvisst, og først i køen er fire andre Allied-raser: Highmountain Tauren, Nightborne, Lightforged Draenei og Void Elves. Battle for Azeroth byr ellers på et høyere nivåtak, to nye områder å utforske og en haug med oppdrag, utfordringer, våpen og annet utstyr.

(Video: Wowhead)

Siste fra forsiden