World of Warcraft-spiller nekter å slåss – har nådd høyeste nivå bare ved å plukke blomster

Spilleren nådde nivå 120 kun gjennom fredelige aktiviteter.
YouTube

World of Warcraft har vært på markedet i lang tid, og dermed har spillet naturlig nok også en sammensatt spillerbase. En spiller ved navn «Doubleagent» har den uvanlige egenskapen at han har kommet svært langt som «pasifist» i spillet.

Som nettstedet PCGamer meldte nådde Doubleagent nylig nivå 120, det høyeste mulige nivået i spillet, helt uten å slåss.

Har aldri valgt side

Det har blitt mye trasking og samling av ressurser på Doubleagent.
YouTube

Spilleren, som allerede er en liten kjendis i World of Warcraft-miljøet, har i stedet kun basert seg på å plukke blomster og samle inn malm i området Wandering Isle, som de fleste spillere forlater ganske tidlig.

Doubleagent har valgt den såkalte Pandaren-rasen, som er den eneste som starter nøytral, og har aldri valgt side i konfliktene i spillet. Det har igjen gjort det enklere å praktisere pasifist-stilen.

Den uvanlige spilleren deler ikke lenger sin totale spilletid på grunn av kritiske tilbakemeldinger fra andre spillere, men ifølge PCGamer tok det Doubleagent 175 dager med spilletid å komme til nivå 90.

Det skal ha tatt ytterligere 244 timer å gå fra den forrige maksgrensen på 110 til det nye maksnivået på 120 som ble introdusert med Battle for Azeroth-utvidelsen.

Spilleren strømmer video av blomsterplukkingen sin på YouTube, hvor han allerede har lagt ut en god del videoer, og det var i den seneste videoen at han nådde nivå 120 – cirka 1 time og 21 minutter ut i videoen.

LES OGSÅ: Slik blir demoen for World of Warcraft Classic »

Siste fra forsiden