World of Warcraft vender tilbake til Karazhan neste uke

Stor oppdatering introduserer nye oppdrag og flere gruppeområder.

Den neste store oppdateringen til World of Warcraft, Return to Karazhan, ankommer nettrollespillet den 26. oktober, annonserte Blizzard fredag på sine nettsider. Oppdateringen ble først avduket i begynnelsen av august – før lanseringen av Legion-utvidelsen – og nå er slippdatoen endelig fastsatt.

Nye gruppeområder og oppdrag

Spillsjef Ion Hazzikostas svarer på spørsmål om Return to Karazhan-oppdateringen. (Video: Blizzard)

Som navnet tilsier lar den nye oppdateringen spillere vende tilbake til Karazhan, et gammelt gruppeområde som har gjennomgått en fersk overhaling. I den nye versjonen får opptil fem spillere bryne seg på områdets åtte sjefskamper, med både kjente og ukjente monstre å beseire.

Også ute i den vide World of Warcraft-verdenen vil spillere finne nytt innhold, hovedsakelig fokusert rundt Suramar-regionen. Nye oppdrag i området vil utdype Legion-utvidelsens historie, og utvikleren lover også flere såkalte «World Quests» – vilkårlige oppdrag man kan utføre for store belønninger.

Spillere som foretrekker utfordringer for større grupper kan glede seg til det nye «raidet» Trials of Valor. Dette vil riktignok ikke være tilgjengelig samtidig med lanseringen av Return to Karazhan, men Blizzard regner med å slippe det i midten av november.

Solid utvidelse

Legion er World of Warcrafts sjette utvidelse.
Gøran Solbakken/Gamer.no

Nesten 12 år etter lanseringen i 2005 fikk World of Warcraft sin sjette utvidelse den 30. august i år. Legion bygger videre på historien fra tidligere ekspansjoner og fokuserer på The Burning Legion, som igjen forsøker å invadere Azeroth. Utvidelsen løfter spillfigurenes nivåtak til 110 og introdusere blant annet et nytt område og en ny spillbar helteklasse.

Vår anmelder var blant mange som lot seg imponere over ekspansjonen, og han kalte Legion en av de beste World of Warcraft-utvidelsene hittil:

– Med Legion har [Blizzard] finslipt historieformidlingen sin, de har laget et nytt kontinent som er variert og flott, og som byr på masse godt innhold. Nye systemer som «World Quests» gjør at man aldri går tom for ting å gjøre, og man har alltid et insentiv til å besøke sonene igjen. Sammen med automatisk justering av fiender til ditt nivå gjør at ingenting kjennes unødvendig og kjedelig ut, skrev Gøran Solbakken.

I Legion er det lettere å finne klassen som passer for deg.
«Class Trials» lar deg prøvespille World of Warcrafts ulike roller »

Siste fra forsiden