World of Warcraft: Legion gjør det lettere å finne klassen som passer for deg

«Class Trials» lar deg prøvekjøre spillets ulike roller.

Blizzard

World of Warcraft fikk denne uken sin sjette utvidelse, kalt Legion, som byr på ferske utfordringer for både nye og erfarne eventyrere. Med endringer til spillets ulike klasser blir den første utfordringen for spillere flest å finne ut hva de skal spille som, men Blizzard har introdusert en ny funksjon som gjør valget litt enklere.

«Class Trials»

«Class Trials» lar deg spille gjennom Legions innledende oppdrag.
Blizzard

Når du oppretter en ny figur i Legion kan du velge å aktivere «Class Trials»-funksjonen, som lar deg prøvekjøre en versjon av figuren på nivå 100. Med en slags trener på slep får du en innføring i hvordan klassen fungerer, mens du spiller deg gjennom utvidelsens innledende oppdrag.

Du har begrenset med tid i Class Trials-funksjonen, men du kan spille gjennom den så mange ganger du vil, med så mange forskjellige klasser som du måtte ønske.

Når du har funnet en klasse du liker kan du opprette en ny figur og komme i gang med spillet på ordentlig. Ønsker du derimot ikke å begynne helt forfra igjen kan du fortsette å spille med Class Trials-figuren din ved å bruke en såkalt «Level 100 Character Boost» – som lar deg oppgradere én figur direkte til nivå 100.

Alle som kjøper utvidelsen får en boost med på kjøpet, men du kan også plukke opp flere fra spillets butikk.

The Burning Legion er tilbake

World of Warcraft: Legion bygger videre på historien fra Warlords of Draenor og fokuserer på The Burning Legion, som igjen forsøker og invadere Azeroth. Utvidelsen løfter spillfigurenes nivåtak til 110 og introduserer blant annet et nytt område og en ny spillbar helteklasse.

World of Warcraft: Legion byr på mye nytt.
Gøran Solbakken/Gamer.no

Vår anmelder er i full gang med sin gjennomspilling, og har så langt kost seg adskillig mer med utvidelsen enn han hadde forventet:

– Blizzard har et enormt univers å fortelle historier fra, og for første gang greier de virkelig å formidle det på en god og interessant måte i World of Warcraft. Så langt har jeg gjort unna to av fem soner i utvidelsen, og har ikke kjedet meg ett sekund, skrev Gøran Solbakken.

Les resten av førsteinntrykket her »

Siste fra forsiden