World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcrafts neste utvidelse kan være avslørt

Konseptkunst for Shadowlands og Overwatch 2 dukket opp i Blizzard-butikken.

MMOChampion

World of Warcrafts nåværende Battle of Azeroth-utvidelse har nådd veis ende – i hvert fall med tanke på historien og nytt innhold – og dermed er det på tide med noe nytt. Sjansen er stor for at vi får vite mer om nettrollespillets fremtid på Blizzcon til helgen, men katta kan allerede være ute av sekken.

World of Warcraft: Shadowlands kan bli spillets neste utvidelse.
MMOChampion

Sent på mandag oppdaget noen ivrige sjeler (via MMOChampion) et bilde til salgs hos Blizzards egen nettbutikk. Bildet – som siden har blitt fjernet, men som du ser en kopi av øverst i artikkelen – går under navnet Shadowlands Fine Art Print og viser Lich-kongen Bolvar Fordragon.

Dette stemmer overens med andre World of Warcraft-lekkasjer som har dukket opp i det siste, og i og med at det stammer fra Blizzard selv virker ryktene nå å være litt mer troverdige enn før.

I helgen la Twitter-bruker «WeakAuras» ut et promobilde for det som visstnok skal være den neste World of Warcraft-utvidelsen. Om bildet faktisk er ekte skal utvidelsen tilsynelatende hete nettopp Shadowlands og spillere kan forvente et nytt område kalt Bastion, samt nye evner og en historie som ser ut til å omhandle Bolvar Fordragon.

Ny Overwatch 2-lekkasje?

Alt i alt kan det ha vært en svært uheldig dag for den eller de som har ansvaret for hva som dukker opp på Blizzard Gear Store. Ved siden av Shadowlands-bildet dukket det også opp et for Overwatch 2, som du kan se til høyre.

Overwatch 2.
MMOChampion

Bildet viser flere kjentfolk, inkludert Tracer, Mei og Mercy, men også Echo, som lenge har vært antatt å være den neste Overwatch-helten.

Ifølge ferske rykter skal Overwatch 2 også avdukes på årets Blizzcon. Spillet blir visstnok nærmere en ny versjon av originalspillet fremfor en fullverdig oppfølger, med et økt fokus på samarbeidsoppdrag mot datastyrt motstand.

Hvor mye som stemmer iblant alle ryktene får vi altså se på Blizzcon til helgen. Det årlige arrangementet går av stabelen 2. november.

Siste fra forsiden