Overwatch 2

– Blizzard skal avduke Overwatch 2 på Blizzcon

Ny rapport hevder utvikleren vil vise frem historiebaserte samarbeidsoppdrag og ny modus.

Blizzard Entertainment

Til helgen holder Blizzard sitt årlige Blizzcon-arrangement, og som vanlig kan fans se frem til en rekke nyheter om nye og gamle spill. Blant de nye prosjektene utvikleren visstnok skal avduke er Overwatch 2 – i hvert fall om vi kan tro en fersk rapport fra ESPN.

Les også: Diablo 4-annonsering kan ha blitt avslørt »

Samarbeidskampanje og ny modus

Ryktene om et nytt Overwatch dukket først opp i sommer. Den gang hadde Blizzard etter sigende kansellert et uannonsert Star Craft-skytespill, og deler av utviklerteamet ble satt til å jobbe med Overwatch-seriens fremtid.

ESPN hevder nå å sitte på et dokument som detaljerer utviklerens planer om å vise frem hva teamet har jobbet med. Avdukingen skal altså skje på Blizzcon mellom 2. og 4. november, der fremmøtte skal få et første glimt av det som visstnok ikke blir enn fullverdig oppfølger, men noe som ligner mer på en ny versjon av originalen.

Ifølge ESPN-rapporten ligger planene ganske tett opp mot detaljene vi først fikk høre om i sommer. Nye Overwatch får tilsynelatende et større fokus på spiller-mot-miljø, og dokumentet nevner blant annet nye talenter, gjenstander man kan bruke og historiebaserte oppdrag for grupper på fire spillere.

Hva flerspiller angår kommer en ny modus ved navn Push, som foregår på et kart satt til Toronto i Canada. ESPN forventer også at minst én ny helt skal avdukes.

Årets Blizzcon later til å bli en intens affære. Ikke bare har Blizzard fått knallhard kritikk for behandlingen av Hearthstone-spiller «blitzchung», men arrangementet markerer ett år siden den beryktede avdukingen av mobilspillet Diablo Immortal. Hvorvidt Overwatch 2 er nok til å roe gemyttene gjenstår å se.

Trolig har Blizzard også noen Diablo-nyheter på vei.
Diablo 4 kan være avslørt, mens ryktene svirrer om en Diablo 2-oppussing »

Siste fra forsiden