World Racing 2

World Racing er tilbake, og denne gangen har Mercedes blitt droppet til fordel for Volkswagen. Her er den første videoen fra spillet.

TDK Mediactive har nå lansert den første videoen av World Racing 2. Spillet bygger videre på teknologien som drev forgjengeren, men vil komme med flere detaljer, både på selve bilene og i landskapet i form av skygger og lyssetting. Nå kan du også tilpasse bilen din på en bedre måte enn før, både i utseende og ved utskifting av komponenter.

Mens forgjengeren prøvde seg med et visst simulatorpreg, fokuserer etterfølgeren på at det skal være gøy å kjøre bil. Spillet kommer med et stort antall spillmoder, et arkadeaktig gameplay og flere andre endringer i forhold til originalen. Denne gangen er det bilfabrikanten Volkswagen som er i sentrum, og World Racing 2 vil inneholde alle de mest kjente bilene fra denne tyske fabrikanten.

Den nylanserte videoen demonstrerer blant annet de detaljerte omgivelsene og det faktum at du nå vil oppleve møtende trafikk på veiene. Videoen er tatt fra den nyeste versjonen av spillet, som etter planen skal lanseres til neste år (til PS2, Xbox og PC). Du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden